Wahh, cool!!!

28 Apr
Pojie dapat vc nih dari The Idan lagi. Syok gak tau. Depa buat ads for T-Mobile, buat kat public lagi. Pastu kelihatan macam org ramai join the dance. Wish kat KLSentral buat macm nih, must be fun! So org xla bosan smntara menunggu tren yg lampi mcm hanjeng tuh kan.. Pojie nk join jugak!!!




Love,

2 Respons to “Wahh, cool!!!”

  1. rizz April 28, 2009 pada 5:46 am #

    wahahah clstt sgt vc ni wakkaak kemen mnari g.yup wishh sgt kl sentral wat sume ni kekee

  2. Hezesuze April 28, 2009 pada 7:16 am #

    best siut!!! kalo akk ada haruss akk joint nari2 cam gitu…nak wish kt KL ni wat camtu nampak gayenye…hampeh kot…maunye kene boooooooooooooo…p/s apsal akk xdgr suare dance tu haaa???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: