||| Akhirnya | Finally |||

30 Apr
Ha, sungguh lega arini. Sbb mulai sekarang Pojie dah xperlu kisah lagi nk luahkan apa jer yg ada dalam ati sanubari nih since blog nih sudah kene PRIVATE. Meaning that hanya selected ppl jer yg dapat view blog Pojie nih. Thank you buat sumer yg masih menyokong Pojie teruskan usaha berblogging nih. Muchas gracias!! Cuma 1 peringatan, mmg Pojie admit Pojie nih mulut jahat n lazer tp xbmaksud Pojie busuk ati. pojie ckp lepas jer. So klo ada yg trasa ati, meh confront ngan Pojie, kita setel cepat², jgn pendam, nti gaduh kan. Pojie ok jer klo org tegur molek²..

Buat kawan² kita yg lampi (lambat pick up) di luar sana, klo ada yg sudi btnya knp xbleh view blog Pojie dah? Bgtau ngan depa Pojie sudah private kan blog. Klo mau view n teruskan menjadi kawan Pojie, silalah bgtau soh emel kat Pojie depa punya details spt nama, blog dan emel blog ke email Pojie (pojie_kmj2002@yahoo.com). InsyaAllah klo Pojie percaya ngan org tuh, Pojie akan approve dan invite mereka dalam masa 7 hari. Bahagia, aman, damai dan tenang jer rasa. Xdelah org nti nk bawa cter dlm blog Pojie nih kecoh kat sedara mara dan family. No more!!!

Trimas buat kwn² yg sudi vote Pojie kat poll di sebelah tuh. Walaupun ada gak yg kata Pojie nih mulut lazer, busuk ati, Pojie terima sumer ngan hati tbuka, walaupun sentap tuh tetap ada. Pojie si Ratu Sentap, saper xkenal. Mmg gelaran since kat sekolah smpai skrg melekat pada Pojie. Btul gak kata Adreanna, kuat sentap sbb xkan nk pendam buat cekodok kan?? Buat barah kat ati nih buat apa? Last² jadi magma gunung berapi, cukup masa tsembur keluar jadi larva Gunung Krakatoa. Abes sumer kene sembur mati tbakar. Mana korang mau?? Xkisah la. Cuma skrg Pojie akan teruskan menjaga hati sndiri sblm jaga hati org lain. Pojie akan jaga hati org² yg jaga hati Pojie dan menghargai Pojie jer. Yg lain, sorry klo terasa.

P/S: Kdg² Pojie tgelak tgok poll tuh. Ada gak la ckp Pojie nih busuk ati n mulut lazer. Mulut lazer mungkin, tp busuk ati tuh kelakar la pulak. Maybe org yg pilih tuh xbtol² kenal Pojie personally kot. Nasib baik xde catat nama, if not mmg nk kne brainwash sekor² nih. Hahahah!!!

Love,

3 Respons to “||| Akhirnya | Finally |||”

  1. rizz Mei 2, 2009 pada 1:37 pm #

    hahaha.busuk ati ktnya wakka jaat tol sape yg undi cmtu ekekeke

  2. wAtashiwa Nemo-cHan Mei 2, 2009 pada 4:40 pm #

    er….cm ner bleh cium hat tuh busuk ker x?pelik la korang nieh….hahahaha

  3. mu - iz Mei 4, 2009 pada 1:29 pm #

    1st things 1st..chomey sgt kucing yg jd model ntok post neh..huhuhu..ha, ader gak yg leh bau hati abg pojie tuh busuk..??pkai pe dorg bau tuh..??nk gak join bau..statoskop ke, mikroskop ke..??hahaha..*matilar loyar buruk..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: