Award from Eazy Izzuddin!!!

7 Mei

Ok 1st thing 1st nk ucapkan tahniah buat Eazy sbb dah jadi ahli Geng Sayap dan mencapai 100 entri. Siap bg award lagi kat follower dia. Tahniah lagi. Terima kasih jugak la bg award nih kat Pojie since Pojie xde idea sgt nk update blog bbrp jari nih. Keje alot uols.. Nk jawab tag² plak tgh kekurangan sumber dan pic yg relevant. Sabor la yer El & Zoul. Nti tggu Pojie blk kg lagi since sumer pic² zaman kecik molek tuh ada kat kg da.. Tag dari Cik Meh pasal rumahku tuh pun malas nk wat sbb umah xsecantik dia. Sabor yer sumer.. Cuma skrg tgh menghitung hari jer nk gi Ulu Yam. Yippie!!!!

Nih nak kene jawab soalan² dia nih. So layan la yer jwpn org tgh jiwa runsing nih…

  1. Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P >>> Sudah, lihat di atas yer..
  2. Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P >>> (a) Sbb dia Geng Sayap, (b) Sbb dia budak baik yg suker menyetan di atas jalan, hehehe, (c) Sbb nama dia macam pakar motivasi Hot FM tuh, (d) Sbb dia comel n plusize mcm Pojie gak, hahaha, (e) Sbb dia suker tsenyum bila Pojie wat lawak bodoh, thanks for supporting me, wakakakaak!!!
  3. Please let me know when you’ve done it!! >>> Pojie jerit eh dari Kelana Jaya nih, dgr x sampai Shah Alam, “Eazy!!! Pojie dah siap!!! Please take note!!!”. Sengal kan aku nih. Hahahaha!!!
Love,

3 Respons to “Award from Eazy Izzuddin!!!”

  1. Eazy Izzuddin Mei 7, 2009 pada 11:34 am #

    hahahawah!!tempek juge ya….ekekek…..uish menyetan d jalan raye?=PxDhehehe

  2. Eazy Izzuddin Mei 7, 2009 pada 11:34 am #

    thanks again pojie….xD

  3. rizz Mei 7, 2009 pada 11:38 am #

    so sweeet tag eazy ni heheeh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: