||| Happy Mother’s Day |||

9 Mei

Buat my lovely mom, the 1 n only mom, my sweetheart Puan Ramlah Mahmood di Muar, Johor tuh, Pojie nak wish…


SELAMAT HARI IBU!!!
U r the best mom in the world!!!

MAKKKK!!! ALONG SAYANG KAT MAKKK!!!




Terima kasih la byk² sbb mendidik anak mak ni dari kecik sampai la besor. Minta ampun dan maaf la klo ada yg anak mak ini penah mlukakan ati mak selama ini.. I love u!!!

Tak dlupakan juga buat ibu Pojie yg sgt² Pojie rindu dan sayang, ibu yg sgt la sayang n sporting sama Pojie, Puan Suzana Ismail di Felda Tenggaroh 3, Johor, Pojie nak ucapkan jugak..


SELAMAT HARI IBU!!!
IBU!!! POJIE SAYANG IBU!!! POJIE RINDU IBU!!!


Ibu, walaupun saya hanya menumpang kasih, tp Ibu tetap sy sayang sbg mana Pojie sayang kat Mak. Ibu tetap istimewa di hati ini. Saaaayang Ibu!!! Mmuah!!!


To my mother and all the other mother’s in the world.


Actually Pojie nk sgt bli cupcakes nih utk Mak aritu tp sori sgt² xjmpa lagi cari jalan gi kedai cupcakes nih. len tahun yer…


P/S: Buat bloggers bgelar ibu, Selamat Hari Ibu gak! Jgn lupa temujanji kita di Ulu Yam sat lagi yer, comolot ramai²..

Love,

4 Respons to “||| Happy Mother’s Day |||”

  1. rizz Mei 9, 2009 pada 5:54 pm #

    ngee cm cedapp je cupcakes tuh huhuu moh comolot reramai ngeeeee

  2. piKOk Mei 9, 2009 pada 11:23 pm #

    hepy mama’s day buat ibu pojie dan sumer ibu2 yg ader dlm dunia..=D

  3. b-boy Mei 10, 2009 pada 9:41 am #

    sedapnyaaaa cupcakesss!! nyum3

  4. Eazy Izzuddin Mei 11, 2009 pada 4:29 am #

    selamat hari ibu juga pojie…xD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: