tErImA kAsIh :)

11 May

Wajah² yg memeriahkan majlis🙂

Tadaaa!!! Dalam keadaan yg masih lagi penat, pening, xberapa sihat dan bz ngan keje menimbun nih, ingin sekali Pojie mengucapkan jutaan TERIMA KASIH yg xterhingga buat semua yg sudi memeriahkan majlis gathering di Ulu Yam semalam. Walaupun penat masih terasa, Pojie sgt gumbira. Ada juga kejadian pahit yg berlaku ketika dan selepas aktiviti di Ulu Yam nih, Pojie sedar, btul kata org² tua, “apabila byk suka, itulah tanda menghampiri duka”. Sampai ada yg masuk hospital, sampai demam n MC. Xpela, tu sumer kenangan yg xdpt kita lupakan yer dak?!!

Ini adalah sedikit intro. Story byk² nti kiter tggu kan dari page kwn² kita yer, especially Rizz. pojie tumpang link jer nti. Masih keletihan n xlarat nih. Pas anto aizoul kat Banting smlm pun, Pojie tlelap sesaat masa tgh driving kat highway. Goshhh!! Bangun kul 12pm td, siap² gi keje, wat keje yg byk pun dlm keadaan meong².. Pojie try to update later ok!


Terima kasih buat Aizoul, Rizz dan Qiela atas hadiah² belated besday Pojie. Mau tau apa? Skrol bawah yer..


Inilah dia, cute kan… Thanks my dear!!!

P/S: Thanks buat yg sudi terima souvenir dari Pojie tuh. Ada yg xdapat? Maaf yer kejadian kelam kabut smlm, xsmpt nk bg sumer. Klo kita jumpa lagi len x Pojie bg ok! Yg nk bg voucher pun tlupa, ampun sesangat. Pojie akan cari jalan utk bg kat korang yg meminta tuh ok..

Love,

6 Respons to “tErImA kAsIh :)”

  1. Eazy Izzuddin Mei 11, 2009 pada 10:37 am #

    hiks…thanks juge pojie!…..=)hope sape2 yg sakit tu cepat2 sembuh ea…ohoho..intro ea…tgg…hehe

  2. Remy.com Mei 11, 2009 pada 10:49 am #

    pojie,remy pon terasa kepenatannya sampi sekarang ni…rasa cam nk baring smpi ahad jerk…sgt meriah smlm, x dapat dilupakan…

  3. Hezesuze Mei 11, 2009 pada 12:00 pm #

    kepenatan sis pun masih aku terasa…hehehetp ttp hepi giler wlpon ada kejadian yg blaku…alhamdulillah sumenya dpt diatasi dgn izin NYA…p/s next gath kat ner plak???

  4. Cik AniS GalaxY Mei 11, 2009 pada 1:32 pm #

    sian kt pojie smlm kene antar anis n aizoulmoga pojie ok ye…sweet moment smlm.

  5. rizz Mei 11, 2009 pada 4:19 pm #

    hehehhe tomeyy ade glass pooh kah di situ! hihiii.papae pon mmg best kan gathering smlm…

  6. AiZouL tHe aBg keChiK... Mei 12, 2009 pada 8:14 am #

    thanks a lot pojieanta zoul smpai ke hostelsyg kamoo

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: