Eh, 200 entri sudah??!

12 May


Oh terharunyer Pojie, ngok ngek, ngok ngek tup² tgok entri sudah mencapai entri yg ke-200. Wow, hebat gak aku (dalam hati berkata²). Tp Pojie tetap akui ada ramai lagi blogger² diluar sana yg dah beribu² lemon entri dia, apatah lagi Rizz yg akan mencapai 5000 entri xlama lagi katanyer. Wah, hebat tuh!!! Hehehe. Bannga jugak la, dalam masa xreti nk menulis apabila sorg sahabat soh buat blog, tup² naik gian plak tau! Macam² yg dibebelkan. Ada yang manis, ada yg pahit, ada yg masam dan macam² rasa la dalam blog Pojie nih. Sumer nyer menggambarkan diri sebenar Pojie, sbb Pojie bukan seorang yg jenis bpura² n hipokrit. Klo rasa² xsuker ngan gaya penulisan Pojie (yg agak laser), means xakan suker sama Pojie secara live. So xpayah la sibuk² nk baca, xbest pun Pojie nih…

So bagi membalas jasa anda sumer yg byk menyokong Pojie, mengikuti perkembangan Pojie, memberikan pendapat dan nasihat yg bernas, nah ini dia award buat anda sumer. Award yg menunjukkan anda adalah insan yg sgt amat baik pada Pojie yg selalu memberikan inspirasi manis dan berharga buat Pojie. Jgn lupa tempek kat blog tau!!! Ulaskan sedikit mengapa anda menyukai Pojie (klo suker la)…

Erm, sblm terlupa, ada gak yg btanya sama Pojie, kenapa aritu private kan blog skjp? Gedik sungguh! So jawapan Pojie; hal ini kerana Pojie pk xperlu la nk sembunyi dari sesiapa, xperlu takut dgn sesiapa. Being myself is not a crime. At least biarlah Mak n family Pojie merindui Pojie bukak blog nih n baca xtvt anak comel dia nih (walaupun lebih menggalakkan Pojie utk private kan blog). Dia lebih mengetahui anak dia dari org lain. So xpayah la sesiapa dok sibuk jaja cter Pojie, bawak mulut sana sini bagaikan internet bgerak, sampaikan itu ini kat Mak Pojie ker, sedara mara Pojie ker, kwn² Pojie ker, hatta kat Perdana Menteri. Susah² jer. Tp kan Pojie xkisah pun, sbb Pojie dan famili xpnh nk amik tahu pasal hal org. Susah senang Pojie dan famili bukan ada org yg tolong pun.. Pojie bhgia lahir dari perut Ramlah Mahmood, dan berbapakan Abdullah Ya’acob. Bhgia ngan adik² Pojie. Bhgia dkelilingi kwn² yg memahami. Thanks Allah for giving me all these ppl to be in my life. Alhamdulillah..

Love,

11 Respons to “Eh, 200 entri sudah??!”

  1. Nur Farhana Abdullah Mei 12, 2009 pada 4:05 pm #

    Yeyeh.. Ada award.. Blh ke kita dgn muka yg x malu ni nk amik? Hik hik hik.. =p

  2. I n n z Mei 12, 2009 pada 4:17 pm #

    tahniah2cOmel la award tuhn pOjie tOo:D

  3. WaNz HaQQ Mei 12, 2009 pada 4:33 pm #

    wah pojie dh wat award..ritz yang dh cecah 500entry tuagak-agaknya bila nak bg award ek??hiks..moga idop pojie terus meriah danjangan takut untuk jujur dengan diri kita sendiriyezza…

  4. rizz Mei 12, 2009 pada 5:02 pm #

    yeyehhh dh 2rat awrd yee hehe terer laa.kte bru 50 n3 jelah wakakkka

  5. Remy.com Mei 12, 2009 pada 5:11 pm #

    wah dah 200 entry pojie, teruskan perjuangan anda yer, hehehe…

  6. Eazy Izzuddin Mei 13, 2009 pada 12:20 am #

    wah!200 dah..eazy br jek….100 ekeke..xD

  7. AiZouL tHe aBg keChiK... Mei 13, 2009 pada 3:43 am #

    wow dah 200..zoul bru 192 jer..x aci nikena tingkatkan usaha nihuhuhu…nti aku tyang award n souvinier ko tu..clust komuhahahaha…

  8. Cik AniS GalaxY Mei 13, 2009 pada 3:51 am #

    dah sampai 200anis plak…ader lamls nk bgtau..kikikitrskan menulis dear..

  9. Eazy Izzuddin Mei 13, 2009 pada 11:05 am #

    hiks..eazy da amek….t eazy tmpl ea…tgg….xD

  10. ||| PöJìé PööH ||| Mei 13, 2009 pada 12:02 pm #

    Farhana;Eh amik ler award tuh, utk kamu juga pemanis idup Pojie…Innz;;Amik tau!!Wanz;Thanks dear..Rizz;Kamu lagi la hebat!!Remy;Yessszaa!Eazy;So chaiyok²..thanks ya!Aizoul;Chaiyok² kita kalahkan Rizz meh!!Anis;Tq keep suporting me..

  11. piKOk Mei 14, 2009 pada 3:05 am #

    da amek pojie!!akan ku tempek cepat2..huhuhutqvm!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: