Award from Aizoul. TQ² :)

18 Mei


Oh, musim award telah melanda. Adakah ini disebabkan oleh aura award yg telah Pojie anugerahkan kat kwn² baru² nih. Masing nak jugak xmau ketinggalan yer. Hehehe. Pastu sumer dah ikut konsep “narcistic” award macam Pojie buat. Pojie tau la Pojie nih jenis obses ngan diri sndiri sampai award pun tayang pic sendiri, very der mencapub kan, masing² pun nak jugak kann mencapub kat blog kwn² ngan bagi award ada muka sndiri. Hehehe.. Anyway, tq soooo much kat kwn² yg ada bg award kat Pojie.

Nih plak paling latest dan paling lambat Pojie dapat. Bukan lambat apa, Pojie baru prsn, sungguh lampi aku ni! Hahahah!!! Ini plak award dari Aizoul Hashimie. Suker tgok pic dia edit, cantik² macam senyuman tuan dia yg blesung pipit tuh! Macam nk wat tumbuk sambal jer dalam lesung pipit dia tuh! Hahaha!!! Tq sooo much dear!! That is sooo nice. Tp kan, kenapa veru der pasif bebenor berblogging nih? Dari Disember 2007 sampai la Mei 2009, baru 200 entri? Nih kene mintak petua jadi blogger aktif dari Wanie n Rizz nih! Hahahaha.. Per² pun miss u dear! Nti kita comolot kat besday Wanie bulan depan ok!

Love,

4 Respons to “Award from Aizoul. TQ² :)”

  1. Hezesuze Mei 18, 2009 pada 10:42 am #

    musim award melande blogger…uik! nak comolot katenye…nak jgak….wakaka

  2. Cik AniS GalaxY Mei 18, 2009 pada 11:34 am #

    lps nie anis pny award plak menyusuluikksssjgn sebut pasal bln depansentap 4 saatx dpt join…:(

  3. rizz Mei 18, 2009 pada 1:18 pm #

    comolott ktnya hahhahah cikipa cikipi kekekkee

  4. AiZouL tHe aBg keChiK... Mei 19, 2009 pada 5:06 pm #

    thanks uols mempublisitikan ko secara free..aku ni lampi kuar entry bukan nya apa..internet bukan 24jam dpn matarizz n wanie lain laaku ni bz bpersatuan lagikelab itu inipertandingan, asment..uhhh kalah putri wanita umno ok..lalalalala…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: