Tag from Cik Meh: Rumahku Syurgaku…

18 Mei


Hola, ini n3 yg kbrapa ntah utk arini. Bz² tetap update n3, apa² ntah aku nih. Kali ni mau langsaikan hutang yg tertunggak lamanya.. Oh agak lama hutang tag dari Cik Meh nih aku xbuat². Sgt malas ok. Sbb nih very der tag mak² org yg bz nk tgok umah org sampai la ke dapur dan tempat beradu. Adoi. Walaupun byk keje ngan sistem cam palat arini, so Pojie gegehkan la jugak buat tag dia nih. So Cik Meh, sila la layan ok! 0-0 dah tau! Hehehe..

Pojie stay kat area Jalan Klang Lama. Xtau kat mana?? Google maps. Xtau gak, hint dia umah Pojie area² Desa Water Park, ala² Sunway Lagoon xjadik tuh. Xtau, xpayah risau, Pojie xjmput pun dtg umah. Umah kecik jer uols, segan. Didiami oleh 5 org manusia (buat masa nih). Maybe pasni akan kembali kepada 3 org kot. Aman hidup! Hehehe..

Ini adalah ruang tamu yg indah lite² jor, ngan sofa, TV, lampu² manja dan lukisan didinding (yg dicilok dari osmet lama, hahaha). Dalam pic tuh ada ZouLLe dan Ewan…



Nih plak kamar beradu. Semak kan!! Bestnyer tdo!!!


Dapur yg kecik dan agak bsepah. Tgh masak nuget nih. Hohoho…


Pintu masuk yg crowded ngan rak² kasut. Abaikan tempat sidai baju tuh, since umah kami xde beranda, so ble pas basuh baju sidai la dalam umah jor..


P/S: Actually pic blk tuh blk ZouLLe. Pojie amik curi². Amponn ZouLLe. Blk Pojie? A big NO!!! Blk Pojie adalah tempat privacy Pojie. Lgpun blk kecik, xmenarik dan menawan. Tggu la klo Pojie panggil Eric Leong kasi make over, baru la Pojie show off ngan korang yer. Hehehe..


Love,

6 Respons to “Tag from Cik Meh: Rumahku Syurgaku…”

  1. Cik Meh Mei 18, 2009 pada 10:55 am #

    kemas umah hang wpn ada 5 orang lelaki. bagus-bagus.bilala aku nk tengok bilik hang.mst penuh ngan pooh kan?heehee

  2. Cik AniS GalaxY Mei 18, 2009 pada 11:38 am #

    ruang tamu plg anis sukeeric leong pun xleh nk buat langsir mcm uols..huhukemas la jgk umah 2kalo nk d bandingkan dgn bilik abg ngah anis wlpn dia tggl sorg je

  3. rizz Mei 18, 2009 pada 1:21 pm #

    tantekk laa bilik zoulle:p

  4. Eazy Izzuddin Mei 18, 2009 pada 3:52 pm #

    wah!!ok le 2..chantek blikhiks

  5. ||| PöJìé PööH ||| Mei 20, 2009 pada 9:07 am #

    alah bese² jer..

  6. Anonymous Mei 21, 2009 pada 9:44 am #

    ha,curi gmbar bilik abg zoul..bgtau dia..hehehe..en.poojie,nnt biz dtg KL lagi kita jmpa lg ek..huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: