Trivia of the Day: AKIM’s Diehard Fan

18 Mei

Oh, Selamat Hari Isnin buat kwn² semua. So how’s ur weekend dear?? How r u today? Monday blues??! Standard la tu, me either. Nih tras malas plak nk update sebarang entri. So sbg starter arini, meh Pojie wat trivia utk korang sumer. Xbleh la dipanggil teka teki, sbb klo teka teki ada hadiah kan, nih just trivia jer, ala² soalan pengetahuan am gitu.. Nk tgok korang alert ker idak ngan pkembangan blog Pojie n kwn² rapat Pojie yg lain..


Soalan: Siapakah pemilik topi dan button AKIM ini?

Klo korang rasa tau jawapan dia, jawab la, xtau sila la layan entri² Pojie spjg hari ni smpai la kul 5pm nti. Dalam tuh bakal tsurat segala yg tsirat. Cewahh!! Xpayah klu² pun korang akan tau. Siap gegeh la dia buat entri kisah dia gi Konsert Final AF hari Sabtu lepas sampai part 6. Nasib baik dia hanya blogger amatur shj, klo dia director filem, haros muntah org tgok filem dia ala² mini siri nih. Hahahah. Eh, bukan itu klu ker? Erm, lantak la. Sila la jawab yer..

………………………….

………………………….

…………………………

…………………………

…………………………

…………………………

…………………………

…………………………

………………………..

Oh, since anda sumer sgt bijak, so xpayah la kita perkenalkan lagi insan yg dimaksudkan itu adalah, Rizz!!!!


Amponnn Rizz, bosan n xde idea nk wat n3 arini, so bahan kamu lerrrr.. Alolololo, shomey² dia. Hehehe..

Love,

10 Respons to “Trivia of the Day: AKIM’s Diehard Fan”

  1. b-boy Mei 18, 2009 pada 1:39 am #

    kompom2 abg RIZZ ittew.. wakakakaka tettt!!

  2. rizz Mei 18, 2009 pada 2:56 am #

    kah2 kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

  3. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mei 18, 2009 pada 2:57 am #

    kompom dak plewod tue wakakakak saper laie dak rizz lew wakakaka

  4. Corey Mei 18, 2009 pada 3:38 am #

    hehe sudah ku ketahui siapa dirinya. boleh dpt anugerah Tokoh blogger 2009 ni. AF8 sure astro ambik ganti Joe Lee ekeke

  5. AiZouL tHe aBg keChiK... Mei 18, 2009 pada 3:45 am #

    ayooo carutan rizz gamaknya..kikikiki..gelak kan ajo

  6. Cik AniS GalaxY Mei 18, 2009 pada 4:10 am #

    haahahha…ambik ko rizzz..kene carutz dek pojie…aiyooo

  7. Hezesuze Mei 18, 2009 pada 5:11 am #

    tau2 sape dia…rizz aka king of plewooddd…larikkkkk

  8. wAtashiwa Nemo-cHan Mei 18, 2009 pada 5:11 am #

    huhuhu…tulisan pojie mmg ber”puaka” siots….huhuhu….amik ko rizz….6 part ko bantai…seb bek x 60part…nk challenge spaQ gtew…

  9. ||| PöJìé PööH ||| Mei 18, 2009 pada 5:17 am #

    Oh kamu sumer sgt bijak!!Tahniah!Clap³…

  10. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mei 18, 2009 pada 8:27 am #

    tak menahan wakakaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: