I Miss YOU!!!

19 May


Actually spjg hari ni aku duk wat keje jer, even keje sampai malam n xbyk call, malas sungguh nk update blog. Kdg² tuh mmg kekeringan idea. Keje pun dah siap, donlod lagu² n layan YouTube jela kot. Nk YM pun xde mood. Rizz n Sis Heze galak la nk ajak borak, tp Pojie wat dunno jer 2 3 ari kbelakangan nih. Sori dear. Xde mood ditambah pula ngan keje yg menimbun. Hohoho.. Nih arini sajer nk blk lambat². Jap lagi kul 11pm Pojie blk la.. Tiba² hati ni trasa sayu n sunyi jer. Nk tau sbb apa?? Sbb Pojie merindui insan² ini


Aku rindu mereka ini. Eh, macam pelik n outdated jer kan. Whatever la, mereka tetap SAYAP di hati Pojie (walaupun tau Pojie nih maybe nobody kat sorg dua dalam tuh..).


List YM dalam group SAYAP. Biarpun agak outdated n mcm tlebih ahli, Pojie xkisah. Pojie tetap syg n rindu mereka walaupun ada di antara mereka bukan sajer xrindu, ntah² membenci Pojie lagi. Dunno…



Hey³, mereka nih pun Pojie syg n rindu jugak tau! Comel n tembam jer masing² kan!!!


P/S: Impian nk wat fotoshoot ngan masing² bersayap bagai hanya la tinggal impian (T_T)

Love,

13 Respons to “I Miss YOU!!!”

  1. Eazy Izzuddin Mei 19, 2009 pada 3:24 pm #

    wahwajah ku di situheheeh yg len pun de ym gak ea…x thu la..ni kene mtx list ym kat pojie nih=Dmissing u too!!=Dtc

  2. Cik AniS GalaxY Mei 19, 2009 pada 3:35 pm #

    smlm anis x leh tidox tau knp.kepala peningmata bengkakthen pinggang sakitanis rindu sgt kat pojiemiss u so much dear.

  3. Duke Luce Dell'amore Mei 19, 2009 pada 3:41 pm #

    huhuhu..what can we do??kadang2 perbuatan kite samade sengaja or tak,gurauan or tak, ade yg mengguris hati kwn2 kite..so,jgn ler salahkn sesiapa dlm hal ni klu tetiba masing2 menjauhkn diri..jim pun sedih gak bile hubungan rapat kite yg dulu, tetiba renggang. jim bru blk dr dungun, so jim lgsg xtau ape masalahnya..nobody update me actually..so,jim sendiri rs cam “GENG SAYAP” tu sendiri menjadi punca kpd kemelut ni. maybe klu kite stay berkawan ngan sume org tanpa membeza2kn “Geng Sayap” dan yg lain, jim rs hubungan kite sume akan kekal baik cam dulu..so,kt cni..jim nak mintak maaf kalau2 ade tersalah atau terkasar bahasa kat sume. i’m not aperfect human being.. so xsalah klu kite merendah diri…LUV U NEK BULONG!(Jim syg sume kwn2 jim tau!)

  4. WaNz HaQQ Mei 19, 2009 pada 3:51 pm #

    me not in da list.. down!

  5. AiZouL tHe aBg keChiK... Mei 19, 2009 pada 4:55 pm #

    rindu ko gak..x sbr nk gathering kt party wani plak

  6. Cik Wanie Mei 19, 2009 pada 6:26 pm #

    Sayang,bila pojie buat entry pasal geng sayap yg terdahulu,u make me cry,u know why,coz,bila diingatkan penubuhan “geng sayap” dulu,kita mmg mesra,tapi smeua itu dah jadi kenangan saja…apapun,kita tetap jadi “SAHABAT”,lupakan kisah lama,mulakan khidupan yg baru…apapun yg lama jgn dilupakan,ok dear:)

  7. H.R PuTeRa YuSoFF Mei 19, 2009 pada 11:36 pm #

    salam pojie…dalam persahabatan kerinduan itulah yang membuatkan persahabatan itu menjadi utug (bahasa kamus coz aku tgh exam weeks ne)… xde rindu persahabatan menjadi hambar

  8. rizz Mei 20, 2009 pada 1:39 am #

    adoi seedey la bce n3 ni..pape ponn rizz setia menemani pojie dikal suka dan sedey.ingat tuh taww!

  9. Hezesuze Mei 20, 2009 pada 1:47 am #

    waduh! padanler ndak xndak je adik aku sorang layan sis ek…ermmm xpe sis paham..take ur time okey..ingatkan x rindu sis lagik…sib baek ada wajah tomei ku kt situ…hehehebak kata rizz, sis pun setia menemani pojie dkala suka & duka…insyaallahh…LUV U SOOO MUCH DEAR…remember that ok!

  10. Kenek Mei 20, 2009 pada 3:04 am #

    jgn cedey2 labuwok tawekekekekalo rindu, call la..

  11. ||| PöJìé PööH ||| Mei 20, 2009 pada 10:56 am #

    Eazy;Candooo!!!!Anis;Oh xleh tdo mesti sbb rindukan Pojie kannn..Hehehe..Hope u r getting fine dear..Ajim;Ok tq :)Wanz;Alololo..Xpnh bgambor sesama mcm mana nk ada dlm list??Zoul;Heheeh..Wanie;Ohh, pk nangis kamu jer..?Pojie nih??Smpai skrg Pojie masih lagi tcari² jawapan dari 2 insan tuh tau!xkan nk tggu wat press conf kot..Cikgu Jai;wahhh kemaen bahasa..Rizz;Thanks dear :)Sis Heze;TQ so much sis!Love u!Kenek;Hehehe, ok jer..

  12. Nur Farhana Mei 20, 2009 pada 2:49 pm #

    Takpe.. Pojie ttap di hatiku.. Pojie.. Pojie.. Engkaulah.. Raja hatiku.. Cewaahhh.. Hik hik hik.. =p

  13. Remy.com Mei 20, 2009 pada 5:21 pm #

    pojie sentiasa ada dihati remy, pojie da diibaratkan seperti keluarga remy sendiri…miss u pojie, XOXOXO…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: