Kisah 3 Malam & Balik Kampung…

29 May
Masih dalam mood bz, tetapi curik² sket masa mau update entri. Gian dowh xhupdate. Rindu rasanyer. Cewah!! Rindu gak nk YM ngan kaki² maknam belakang tabir (mengumpat dgn kata lainnyer) spt Rizz, Sis Heze, Anis dan Nemo. Nti Pojie free kita sambung maknam ek. Hehehe.. Nk online YM offline mode pun xleh, ada jer yg rajin nk nyapa ajak borak. So terus offline btol². Ampun ya!!
Oh ya, 3 hari berturut² dalam minggu nih bermula pada hari Selasa lepas, Pojie layan movie jer… Macam² genre. Sumer best pada Pojie… Mari kita mulakan;

1) Terminator Salvation, GSC Signature The Garden (Selasa, 10.30pm)

Muka hepi dapat tiket pree. Opkos what!!

Pojie dapat tgok preview screening lagi. Free lak tuh. Sorang kakak opis sebelah (Sony Ericsson) bg kat Pojie. Yeah², suker! Tp 1 jer? Nk wat cene layan jela sorg². Klo ada member² Sony E yg join, ada la geng. Tp xla rapat sgt since they ol sumer OCrina dan OI. Cter dia mmg syok!! Pojie bg 4 bintang. Mana pegi lg 1 bintang?? 1 bintang lagi sbb dari Terminator 1 sampia la Terminator Salvation nih Pojie mengikuti, tp xpnh paham pertalian di setiap episod dia nih! Masa depan la, terminator la, John Connor la, whatever. Kne kumpulkan sumer cter dia nih, layan 1 hari suntuk n study baru paham kot. Ah, aku sungguh lampi!

Tiket dia ala² poskad. Meh close-up sket!

Ha, jgn giler², Premiere Class lagik tau!!!
2) Night at the Museum 2, TGV CapSquare (Rabu, 9.45pm)

Erm, best giler cter nih. Sambungan dari episod lepas. Mmg syok n fun. Pojie since dari kecik slalu berangan² yg setiap patung² pameran dalam mall dan muzium, even dalam umah sendiri akan idup dan buat xtvt masing² masa kita tdo tgh malam. So cter nih telah merealisasikan angan² Pojie nk tgok mereka sumer idup dan bgerak². Syok tau! Rizz mesti tertarik ble Pojie bgtau yg ada watak Jonas Brothers jadik cupid n naked. Cute giler!! Klo saper pnh tgok cter Enchanted, mesti xkan lupakan pompuan yg pegang watak Amelia Earheart dalam cter nih. Cun! Ending dia best. Wish kat Malaysia ada muzium yg hidup macam tuh, mesti Pojie lebih menggemari sejarah pasnih. Hehehe.. Cuma Pojie lebih suker lg episod yg ptama. Per² pun Pojie tetap bagi 4 bintang gak. Mana lagi 1?? Sbb watak² fav Pojie xdikembangkan dalam episod kali nih. Byk watak baru, but still fun! Gi la tgok!

Tiket utk 2 org?? Saper lagi sorang? My dear buddy – Zull

Mesti ramai yg tertanya² CapSquare nih kat mana kan? Dia dekat² ngan Stesen LRT Dang Wangi tau! Tempat nih mmg xramai org, klo tgok wayang ngan awek tuh, nk wat wayang skali pun bleh sbb xramai org dalam pawagan. Ooopsss!!

Ohhh bestnyer ada lolipop besar dalam CapSquare nih tau!!! Hehe. Melalut sudah!
3) Monster VS Aliens, GSC MidValley (Khamis, 11.30pm)

Citer yg mmg beshhh!! Especially ble dia dalam 3D. Oh, I really love 3D. Dah la watak² dia cute². Monster dia pun very adoreable n cute. Geram. So cter nih soooo cute! Lebih² watak si jeli BOB tuh, ala² watak Patrick dalam Spongebob tau! Bodo² sengal tp cute. Hehehe.. So far Pojie xmo cter byk², saper yg layan genre katun ni, gi la tgok mmg xrugi. Next 3D will be Caroline klo xsilap. Pojie bagi 4 bintang (jugak??!) . Yela, sbb 1 bintang lagi kne tolak sbb kne pasang cermin mata 3D yg wat Pojie pening paler sket. Heheh, ada² jer aku nih kan!

Zull pose ngan spek 3D dia. Pastu sibuk ngadu pening paler. Hehehe..

Bosan show lambat start. Hampeh!!

Oh, btw sebelum terlupa, Pojie akan balik kg kat Muar sampai hari Ahad nih yer. Jap lagi Pojie mau gerak amik adik Pojie kat Flora Damansara, then terus merempit blk. Uhhh, should be sooo tired. Wish a safe journey for me ok. Nak tenangkan diri yg sokmo bz skrg nih. Ho, Muarr!! Here I’m back!!! Saper² yg rindu, msj la Pojie yer. YM pun insyaAllah klo Pojie rajin nk online dari umah. Hehehe.. C ya!! Mmuaahhh!!!

Love,

6 Respons to “Kisah 3 Malam & Balik Kampung…”

  1. atty's Mei 30, 2009 pada 1:57 am #

    moning pojie..besh ke citer Terminator Salvation…bila ar nak g tgk..nie.

  2. rizz Mei 30, 2009 pada 2:48 am #

    muahaha gegehh la kann tgok wyg tetapsss! nk tgok gak yg 3d iteww..ee rizz xpnh g capsquare cepatin pojie ajk!!

  3. Eazy Izzuddin Mei 30, 2009 pada 4:11 am #

    beshnye pi tgk wayangjelezeazy x tgk lagiksxD

  4. Hezesuze Mei 30, 2009 pada 7:27 am #

    wah minggu wayang ek…citer muzium tu cam besh je..nnti akak pun nak tgok ler…p/s ermm nak ajak sape ek…hehehe

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Jun 1, 2009 pada 4:15 am #

    jai dh ada kat muar.. msg la pepe hal..013-5939585

  6. D.O.U.B.L.E...S Jun 1, 2009 pada 6:29 am #

    nak gak tiket preeeeeeeeeeeee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: