||| hApPy bIrThDaY AIZOUL |||

1 Jun

Besday wish buat kawan kecik Pojie yg blesung pipit…
Aizoul nama dia…
Maaf ler lambat wish, bz yg teramat sgt skrg nih sampai lupa mkn dan minum…
Apatah lagi org sekeliling…
Maaf yer Aizoul, kamu tpaksa jadi emcee solo Sabtu nih nnati
Maaf gak sbb kete almost full, xdpt tumpangkan kamu n Madi
Payah jadi AJK Pengangkutan bidan terjun nih…
Maaf buat sesiapa yg xdpt tumpang, nk tumpangkan sumer klo muat, tp apakan daya, kete kecik jer yg Pojie ada…

Apa² pun buat Aizoul,
Didoakan semoga diberkati usia, dilimpahi rezeki dan berjaya di dunia mahupun di akhirat..
InsyaAllah..
Aku sayang kamu…
Semoga persahabatan ini kekal selama²nya…

P/S: Maaf buat insan² yg tpotong n t’cover’ wajahnyer itu dalam pic di atas. Hepp, ini exclusive pic between me n besday boy jer tau! Lain² kne kasi tutup muka. Hehehe. Knp mesti ada muka Pojie? Dulik, ini blog aku kan, tuan punya tanah kene gak la enterprem… Hehehe…


Love,


4 Respons to “||| hApPy bIrThDaY AIZOUL |||”

  1. AiZouL tHe aBg keChiK... Jun 1, 2009 pada 12:24 pm #

    thanks ek..muahahaha..frens 4 eva

  2. joegrimjow Jun 1, 2009 pada 8:30 pm #

    da tue da kawannhehe

  3. atty's Jun 2, 2009 pada 1:40 am #

    ramainya nak tumpang pojie..kita jumpa di sana nanti insyallah.

  4. rizz Jun 2, 2009 pada 1:47 am #

    huahah aku dcrop disitu..btw pojie bwk sape yer

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: