BFF Hangout Night @ Melaka

2 Jun

Pas jer abes kami anak beranak menshekik seafood, alhamdulillah kenyang giler, Pojie dijemput oleh my BFF (Awie, Adi n Zoulle) merayap jap. Rindu katanyer. Padahal Awie n Zoulle 1 umah tuh, tp payah nk jumpa, Adi jela yg sgt Pojie rindu since dia sorg tcampak keje jauh kat JB tuh. Hahaha. Katanyer nk gi lepak² minum area Muar, nah kau Cinderalla keluar malam la nih dekat² kul 12tgh malam ke…

Hey, baca betol², bukan Dataran Merdeka ok, tp bawah tuh ada tulis MELAKA. Hah, hamebk ko skali Cinderalla tlepas, ke Melaka sampai. Maaf Cik Anis xsempat jumpa, lewat malam sgt. Kenapa Pojie digelar Cinderalla oleh kwn²?? Sbb masa Pojie kecik, masih sekolah, kul 11mlm jgn harap dapat keluar umah. Klo keluar umah malam² make sure balik sampai umah kul 12tgh malam, if not tdo luar umah. Lucu oh memacam pengalaman Pojie perah idea klo nak masuk umah if lepas had masa tuh. Hahaha!!

Apa yg kami org buat malam² buta kat Melaka nih?? Ala, tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat CURRR!!! Hahaha!! Alah, Bandar Melaka nih bukan jauh sgt pun. Klo budak² nih yg bawak macam pelesit, xsampai 45min pun dah sampai tau! Clust kan!! Tp kne byk² ngucap dalam kete tuh! Hahaha! So xde apa yg kami buat selain cuci mata, melihat keindahan malam selain borak², ngeteh n buat lawak bodoh. Rindu saat² ketika masih study dulu, sumer bsama². Hehehe.. Dulu klo nk meraya, masing² merempit ngan motor, la nih sekor² ada kete dah. Sungguh cepat masa berubah…

Zoulle (dia mmg slalu wat lawak sengal dia!)

Awie (dia geng yg paling cool tau!)

Adi (besday dia sama ngan besday POjie tau, beza 1 tahun jer. Tp dia lebih lawak n mulut dia lagi haru dari Pojie. Sayang dia!)

P/S: Rindukan setiap saat bsama my BFF… Ble la dapat hangout sama2 lagi ek? Tgok horror movie pastu jerit ramai². Hahaha!

Love,

6 Respons to “BFF Hangout Night @ Melaka”

  1. Sinting Maut Jun 2, 2009 pada 7:29 pm #

    wow, kenangan manis memang kadang sulit untuk dilupakan… alin kali luangkan lah waktu masing-masing untuk saling bertemu :Dsalam kenal dari Indonesia…Nice blog anyway 😀

  2. rizz Jun 3, 2009 pada 1:16 am #

    zoul tu ecem la pojie hahak matila..larik*****

  3. Eazy Izzuddin Jun 3, 2009 pada 4:06 am #

    hiksbeshnye hangoutxD

  4. Hezesuze Jun 3, 2009 pada 12:46 pm #

    uik! cuci mata kt melaka??? camno sis xtau ni…aduyaiiii…majuk ler…hik3…

  5. Remy.com Jun 3, 2009 pada 4:59 pm #

    kemain lagi pojie cuci mater kat bandaraya bersejarah tu…huhu…

  6. atty's Jun 5, 2009 pada 1:25 am #

    betui jugak tu..kena balik tpt seblom kol 12..cam cinderella..hehehhee.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: