Fully-Booked!

2 Jun
Salam.

A very short entry to make an announcement to whom are plannig to “tumpang” me to go to PD this Saturday. I’m, Mohd Fauzi Abdullah a.k.a. PoJiePooH sooo sorry to inform u guys that I am…


Hope u guys clear with this thing. Jgn ada yg bertanya lagi, aku sagat kang! Pojie bukan xmo tumpangkan, klo kete Pojie SUV type, ker van ker, mmg Pojie dah angkut sumer, no compromy. Tp kete Pojie kecik jer, masuk 4 org insan gajah macam Pojie nih, dah blaga perut ngan punggung. Kete Pojie skrg confirm akan dinaiki oleh;
  • Pojie (opkos driver)
  • Zull
  • Aizoul
  • Mady
  • Fotografer Cik Wanie
Dah 5 org tuh, hope muat ler, if not ada yg kene sumbat dalam boot kete. Maaf kat saper yg nk tumpang xdpt Pojie fulfill wish korang nak merasa naik kete Pojie. Cewahh!! Pandai² korang la yer cari transport. Xkan Pojie gak nk arrange, maaf Pojie amat bz skrg nih. Pojie bukan AJK Pengangkutan btw. Buat kwn² yg ada kekosongan dalam kete tuh, xreti² nak offer? Paham² la masalah kwn², xkan mende kecik nih pun nk bkira kan. Kata kawan…

Love,

2 Respons to “Fully-Booked!”

  1. rizz Jun 2, 2009 pada 4:24 am #

    haha its ok la dearrr

  2. joegrimjow Jun 2, 2009 pada 7:56 am #

    hekhekatas bumbung pon jadi laaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: