Makan Seafood. Nyum.. Nyum!!!

2 Jun
Maaf yer, ini bukan di pasar ikan…

Kan last week Pojie blk kg yg tercinta di Muar, Johor kan (xsempat nak jumpa Cikgu Jai, org kampung di Pulau Penarek), so Pojie yg dah lama ngidam nak makan seafood nih, hangkut la family Pojie makan sama. Saper belanja? Pojie yg belanja. Hehehe. Sekali skala dapat belanja, ada rezeki sket nih share la ngan family. Ingat nak gi kat Umbai, Melaka ker sbb alot tempat restoran seafood, tp abah malas nk gi jauh², maka gi jela kat Restoran Makanan Laut Sabak Awor (maaf xde pic coz tlalu gelap depan entrance dia).

Pojie pilih ikan pari buat masak sambal, ikan kerang rebus, sotong masak goreng tepung dan ikan “apetah” masak 3 rasa. Sheedappp!!! Payah nak dapat kat KL tau! Sbb tuh Pojie ngidam² nih blk Muar baru Pojie mencari. Hehehe. Fresh² lagik! So layan la pic² kami yg sedang menikmati keenakan makanan yg lazat² nih. So far harga pun not bad la sampai xterabes kami 6 beranak nih melantak. Hahaha!!

P/S: Amacam? Meleleh air liur x?? Uiks, lapor tetiba.. Adoi..

Love,

5 Respons to “Makan Seafood. Nyum.. Nyum!!!”

  1. ciK jUkoGYu Jun 2, 2009 pada 3:19 pm #

    besh nyer…tetibe jea rase dengki..muahahaha…

  2. rizz Jun 3, 2009 pada 1:09 am #

    awat gmbo pojie xde lak! heheheh

  3. daus Jun 3, 2009 pada 3:20 pm #

    Amboi amboi sedapnya makan seafood…Nape x tunjuk muka? Muka comot sbb makan gelojoh ekk, =)

  4. Remy.com Jun 3, 2009 pada 5:02 pm #

    adduiii, lapar lak perot ni tetiber tgk pic ni…ader ketam mesti best kn?

  5. Remy.com Jun 3, 2009 pada 5:03 pm #

    adduiii, lapar lak perot ni tetiber tgk pic ni…ader ketam mesti best kn?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: