Tetiba Pojie down, maafkan Pojie kawan² semua…

2 Jun

Menjelang hari berbahagia Cik Wanie nih, Pojie rasa down. Tetiba rasa down, ntah setan apa dtg menghasut xtau la. Menci! Yela, tgok masing² tayang baju baru la, besday present la utk Wanie. Wanie pun tayang besday present kat blog. Tp Pojie… Pojie xdpt bg sumer tuh kat Cik Wanie.. Jeles! Bukan dia sorang jer, Aizoul n Remy pun sama. Pojie mintak maaf sgt². Mmg dah pasang niat, tp apakan daya dh berabes duit gi service kete, blk kg, wat belanja itu ini, gedebak gedebuk, tggl kurang RM100 jer utk bulan nih. Hutang ngn kawan² tertangguh lagi. Tp jgn risau, Pojie janji akan bagi punya, cuma akan amik masa sket jer. Segan weii org ada bg kita hadiah, kita xbalas. Org jemput datang majlis, bawa perut jer hadiah nan adooo.. Nanti la yer, insyaAllah akan Pojie usahakan. Pending lagi dalam list…

Sedih jugak bila xdpt nk bli baju baru utk sambut besday Cik Wanie malam tuh. Xdpt nk melaram. Xpelah, ble pk² blk, ini majlis org buat apa aku nk overshadow, aku kipas bbq sate sudah ler. Lg pun Pojie planning nk gi membeli belah kat 1 butik nih, ramai dah terjah, xmolah nti jadi kes boria. Pakai jela apa yg ada dalam wardrobe tuh, recycle jela. Pinjam baju kawan klo ada yg muat saiz anak gajah nih… Hu…


P/S: Hope I got a gut to come. Rasa macam nk tarik diri jer. Segan sih!! “Ishhh, Pojie xmo macam tuh, xbaik org dah jemput, ramai nk tumpang lagi”. Erm…

Love,


3 Respons to “Tetiba Pojie down, maafkan Pojie kawan² semua…”

  1. El-Zaffril Jun 2, 2009 pada 10:48 am #

    Pojie, jangan la down ok…. hurm… tak perlu nak melaram… mix and match sajo… tetap cantik… nak yang rama-rama tu ye….

  2. Hezesuze Jun 2, 2009 pada 11:32 am #

    alah cyg bucuk akak sorang ni…jgnler down camgitue…ekceli adiah2 tu tak penting sgt..yg penting kehadiran ke majlis itu aje..betul tak wanie???jgn amalkan konsep ‘biar papa asalkan bergaya’…akak tau itu bkn diri pojie kan..so xyah nak melaram bagai…jd cam akak je..pakai apa yg ado…b ur self ok…jgn dok nak itot kwn2 yg len…sudah! jgn down lgi…smile ckit…haaa camtu ler adik akak…p/s nnti jd partner akak kt besday wanie tu nnti ek…coz kita serupa pakai bju yg ado aje..wakaka

  3. rizz Jun 3, 2009 pada 1:05 am #

    ala nakmo la down cmni..rizz pon pkai simple2 je.kite kan senasib..ingat tuh!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: