Malas! Malas! Malas!

8 Jun

Oh aku masih lagi dalam mood malas
Malas menyiapkan keje² yg bertimbun…
Malas nk update blog…
Dah pukul 10.04pm nih pun malas nak balik…
Adoi apa la nk jadi dgn diri ini…
Kene gigit ngan nyamuk pemalas ker?
Ada ker?
Huhuhu…
Ntah la dik non!
Walaupun hepi dapat edit pic² kasi cantik macam kat atas tuh,
tp kemalasan tetap juga bersarang…
Knp ek???

P/S: Klo saper² yg masih menantikan update n3 dari Pojie pasal Birthday Party Cik Wanie tuh (ada ker yg sudi nk baca, tatkala ada org lebih pantas update), sila la layan blog kwn² POjie yg lain ok… Adios!!!

Love,


6 Respons to “Malas! Malas! Malas!”

  1. rizz Jun 8, 2009 pada 4:44 pm #

    gmbo rizz ade disitu yeyehh haha

  2. AiZouL tHe aBg keChiK... Jun 8, 2009 pada 5:17 pm #

    gambar gue xder…uhhhh…

  3. joegrimjow Jun 8, 2009 pada 8:29 pm #

    semua biru la yeehehhexley la,lepas tu trus p serembamtgok la nanti ek.roger2hohosayang mis teater tuuu

  4. atty's Jun 9, 2009 pada 12:31 am #

    napa pojie..? jgn malas eh..tak sabau nak tgk gambo2

  5. b-boy Jun 9, 2009 pada 12:54 am #

    hahahaha.. xyah la dik nun… rizz tu dah ber'rally' n3 die.. ekekekeke

  6. Eazy Izzuddin Jun 9, 2009 pada 3:06 am #

    huhungah kemalasanedit2 gambohuhuxD

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: