-untitled-

8 Jun

Baru masuk keje kul 1pm td…
Masuk² keje arini macam nk tmuntah tgok keje menanti begitu byk!
On² PC connection down plak, stgh jam mbuang masa nk trobleshoot…
Bukak² blog plak, macam nk tcekik roti yg sedang dikunyah sbg juadah lunch!!

Sbb apa??!
Sbb ramai yg dah update n3 besday party Cik Wanie di PD kelmarin…
Ada yg dah 2 3 part dah pun…
Lebih² lg si Rizz, 5 part dah ok!!
Sgt gegeh n pantas sekor² hupdate n3…
Aku jugak yg lampi, tggu kekuatan dan idea utk update…
Sbnrnyer, motif utama utk link kan ajer blog sekor²..
Macam la korang xkenal diri ini kan…
Hehehe…

Btw, cantik x pic kat atas tuh??!
Pic masa gi training aritu…
Motippp update pic outdated??!
Sajer nk try software baru yg Aizoul introduce kat Pojie…
Software PHOTOSCAPE!
So senang nk edit nk sumbat pic byk²…
Thanks beb!

P/S: Masih menunggu pic party aritu dari kwn². Klo besor sgt n lambat nk upload send kat emel, korang leh la upload kat MySpace of FaceBook ok! Pojie grab jer dari sana…


Love,


6 Respons to “-untitled-”

  1. rizz Jun 8, 2009 pada 9:06 am #

    wahh tomey je gmbo die itew muahhaha

  2. [yAN!e][pUTraJAya] Jun 8, 2009 pada 10:14 am #

    edit gambar dengan PHOTOSCAPE memang mudah dan menarik…(^_^)

  3. AiZouL tHe aBg keChiK... Jun 8, 2009 pada 11:04 am #

    hahaha..tahniah sudah pndai mggunakan nya

  4. joegrimjow Jun 8, 2009 pada 11:19 am #

    sexy gituuupoojiecamne ni??xsempat nak tgook

  5. Eazy Izzuddin Jun 8, 2009 pada 2:06 pm #

    hiks2eazy pun edit gmbr pki photoscapepojieeazy nk emailtp size beso sgtnnti eazy update blogambel dr blog a

  6. Aizulazril Jun 8, 2009 pada 2:53 pm #

    Semalat dtg ke kelab pengguna photoscape. muahahaha… akupun pakai software yg sama, instead og adobe photoshop dan photoimpact yang sangat2 lampi..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: