Akukah si Mulut Jahat??!

11 Jun


Payah bila dah ada history MULUT JAHAT nih. Sampai skrg dan selamanya akan dicop sbg MULUT JAHAT. Sampaikan ada kwn² baik dan kenalan pun selalu tuduh Pojie macam² klo ada bkaitan ngan kutuk, caci maki, fitnah segala. Pojie lah mastermind. Pojie lah batu api. Mulut Pojie ibarat percikan api yg bisa menyemarakkan api kemarahan. Kenapa ek??! Betul kata org, 100x kita buat baik org haram xingat. Tetapi apabila 1x jer kita tsilap sket, tanpa sbrg amaran, Pojie jadi punching bag utk segala masalah dan kekesalan yg timbul. Malang sungguh menjadi PojiePooh ini…

Maaf buat sesiapa yg masih trasa dan bdendam ngan kata² Pojie. Maaf buat sesiapa yg fikir Pojie duri dalam daging atau musuh dalam selimut. Buat sesiapa yg suka menuduh² Pojie, Pojie terima seadanya. Ini harga yg perlu dibayar krn menjadi diri sendiri dgn tlalu memanjakan mulut ini. Pada Pojie, biar jahat mulut tp hati baik, maka tiadalah busuk hati…

P/S: Wish aku jadi bisu semula spt dulu andai itu dapat memuaskan hati semua org. Wish dpt recall blk bahasa² isyarat yg pnh dipelajari dulu. Suka lah “mereka²” itu kan… Tp bagaimana dgn kerjayaku..? Urmm…

Love,

10 Respons to “Akukah si Mulut Jahat??!”

  1. I n n z Jun 11, 2009 pada 11:55 am #

    wah..jgn minx begitu abg pojiebia je org nk ckp peyg pntg abg ta wat 😉

  2. Eazy Izzuddin Jun 11, 2009 pada 3:12 pm #

    uishjgn bisurindu lorh nk dgr sore pojie;)

  3. ciK jUkoGYu Jun 11, 2009 pada 8:07 pm #

    nape nie…jangan gtu..biar la org nk kate ape…bese la manusiakan..sume xkene kat mate dorang..hmmm..penin gak..

  4. sayalahfaizul Jun 11, 2009 pada 11:46 pm #

    just be yourself, dude… do right thing at the right place ok… persetankan je mulut2 orang ni

  5. wAtashiwa Nemo-cHan Jun 11, 2009 pada 11:59 pm #

    dear~~~pernah dgr tak ungkapan…" biar mulut jahat asal dengan niat baik dr mulut manis tapi hati puaka…"i still lurve the way who u r~~~

  6. b-boy Jun 12, 2009 pada 12:35 am #

    hmmm…mintak baik jadiknya baik.. mintak jahat jadinya jahat…gunakanlah bansing tu sebaik nya…hek3

  7. rizz Jun 12, 2009 pada 1:07 am #

    adoii nape ni dearr.let me know what happen bole?

  8. Nadzrah Jun 12, 2009 pada 6:47 am #

    bukan pojie sorang hadapi nehramai lg camtuhmulut org mmng x bley tutupkt diam dan dgr je lasmpai mana depa nak bwk mulutjdkan ia iktibar ok bebeh!hehe

  9. atty's Jun 12, 2009 pada 11:08 am #

    sabar ye pojie…teruskan menjd diri sendiri..

  10. ||| PöJìé PööH ||| Jun 13, 2009 pada 9:34 am #

    Innz;Ok baiklah dik..Eazy;alala, motipp rindu nk dgr suara beta..buakn penyanyi ponn…Cik Jukogyu;Kan²..Faizul;Hehehe, btol²..Nemo;Thanks for those words dear..Boy;Bansing tu natang apa dik??Rizz;Hehe, ok da dun wori..Nadzrah;ok thanks babe!!Kak Atty;Thanks kak!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: