Adik² angkat dan malam yang terangkat!!!

13 Jun
Waaaahhh!!! Tajuk n3 very der kontroversi kan! Buat mak aku tersedak jer kat kg tuh! Hehehe… Sajer nk show my expression to these 3 person yg Pojie sayang. Adik² angkat Pojie yg care Pojie kat KL nih. Yela, adik² kandung sumer kat kg, ada sorg yg tgh duk study kat PJ tuh bz sgt dia, haram senyap jer klo xmsj dia. Sentap tau!! Inilah mereka…


Adik² angkat kesayangan Pojie…

Erm, Rabu lepas budak² 3 ekor nih belanja Pojie. Xtau ler malaikat mana yg sudah hasut depa soh belanja Pojie. Hehehe. Walaupun sekadar jumpa, lepak², borak² n makan² (siap tumpang bermalam lagik), tp tharu sgt. Ada gak org yg masih ingat n sayang kat Pojie nih. Terangkat sat! Hehehe… Si Fauzi Kamal (adik juga sahabat, pnh ada n3 wish besday dia klo korang ingat) nih belanja Pojie dinner kat PakLi. Wahhh, i likee!! Leh cuci² mata. Hehehe… Fiq plak tumpangkan Pojie bermalam kat umah dia area UNISEL, layanan sgt la baik siap la bli kan nasi lemak as breakfast. Alhamdulillah, kenyang dari malam sampai lunch! Zull plak belanja topup minyak kete. Hey!! Jgn ler gelak².. Dh org tgh kering minyak, ada org nak belanja, ok what??! Sayang korang. TQ sooo much. Kem salam buahati n osmet memasingyer. Ada mas kita jmpa lagi. Ada rezeki Abg Pojie belanja korang lak yer. Lama xbelanja adik² aku nih… Again, a big thank you for all of u!!!




Love,


9 Respons to “Adik² angkat dan malam yang terangkat!!!”

  1. b-boy Jun 13, 2009 pada 8:51 am #

    baik lah abg pojie.. lain masa kita jumpa…hak3.. xmasal aku… ekekeke

  2. Nur Farhana Jun 13, 2009 pada 9:07 am #

    Wah.. Bestnye adik angkat yg wat kite terangkat.. Ooppsss.. Salah ckap ke? Heehee.. =pPojie.. Happy2 slalu erk.. =)

  3. ||| PöJìé PööH ||| Jun 13, 2009 pada 9:09 am #

    Boy;Gateiii pungkok budak nih tau!!

  4. ||| PöJìé PööH ||| Jun 13, 2009 pada 9:10 am #

    Farhana;Hehehe.. terangkat dah nih..wakakak..

  5. Cik AniS GalaXy Jun 13, 2009 pada 9:36 am #

    wah…..bgtau angah kak ipar noty kt luarwakakakka….kim slm kt adek2 mu itu ye

  6. arep Jun 13, 2009 pada 9:39 am #

    hebat ko nok.. beradik angkat bagai.. tapi biasalah kan.. dah kertu2 ni kena la pose2 abam lak.. kannn… *larikkkksss

  7. Eragon_iz Jun 13, 2009 pada 9:43 am #

    gelak…. sambil terpikir

  8. WaNz HaQQ Jun 13, 2009 pada 10:46 am #

    oooo yer ke arep dah kertu kena pose abg ek?? oooo hikss larek lagik!! pojie bunjer wan la plak ek? hiks

  9. ||| PöJìé PööH ||| Jun 13, 2009 pada 12:01 pm #

    Anis;Syhhh!!!Ok insyallah…Arep;Aiyooo!!!U ckp kat I sambil pandang cermin ker..?Kittun!Hahaha!KK;Amende la yg dia dok pk tuh!Wanz;Wah nak banjer??Leh jer, meh la Pojie banjer roti canai n teh tarik ok dak??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: