Boleh tolong x???

13 Jun
Kawan² minta tolong. Kenapa ek YouTube semenjak dua menjak nih dia asyik error macam nih ajer. Saket ati plak Pojie klo kne macam nih, Close n re-open new window pun sama gak. Agak² korang ler, pesal dia leh jadi macam nih ek? Apa Solution dia?? Leh bantu x???

Klo sesiapa yg tau knp error nih exist dan apa solution dia, sila tinggalkan komen yer…

Thanks a bunch!!!

Love,

7 Respons to “Boleh tolong x???”

  1. nas Jun 13, 2009 pada 4:13 am #

    Salam pojie,abg nas pun kerap jd mcm tu..mslh dia myb klu pojie pki broadband mmg ada gangguan sikit so pojie kena on off dulu bb tu…ataupun turn off komputer..

  2. nas Jun 13, 2009 pada 4:15 am #

    tapi abg x berapa pasti la tu penyebab dia or not..tapi klu jd arrow tu abg nas sllu buat mcm tu..

  3. WaNz HaQQ Jun 13, 2009 pada 4:56 am #

    Solution dia.. jangan bukak youtube tapi redtube.. ooops larekkkk..

  4. Cik AniS GalaXy Jun 13, 2009 pada 6:55 am #

    kemain si wan nie..mengajar yg bukan2…hahahasori dearanis pon x tau…try la tny jim mayb dia tau kot

  5. b-boy Jun 13, 2009 pada 8:54 am #

    hohoho.. bleh ajer ke red tube.. hek3ok.. masalah error tu bukan maksud die video tu xde…may signal tenet low…so video tu lambat upload.. cb try refresh mesti ada balik…(depend pada kelajuan tenet)p/s: aku punya ayang pun tanya benda sama..pastu aku suh die refresh.. die terkejut video ada sebenarnya bukan nya xde…selamat mencuba

  6. ||| PöJìé PööH ||| Jun 13, 2009 pada 9:13 am #

    Abg Nas;Thanks for the tips bro!Wanz;Ko mmg gatal kann!!!Anis;Tu lah dia mmg,Ok nti Pojie try tnya..Boy;Thanks for the tips dude!

  7. rizz Jun 15, 2009 pada 1:45 am #

    mmg prob la tuh ahhahaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: