Kerja di hari Sabtu: Pojie rasa panas, seram, sejuk dan BOSAN!!!

13 Jun
Adoiii!! Nih ntah n3 yg ke brp la utk hari Sabtu nih. Blom tmasuk yg autopost. Time² bz xde masa nk blogging YM, time² nih dah free giler, nak hambek ko masa yg melimpah ruah nih. Xtau nak buat apa selain bukak YouTube, cari lagu² karaoke/ minus one, karok sorg² kat opis, layan blogging, YM ngn org² yg cam ndak xndak layan kiter, haii… Rindu sama Rizz n Sis Heze. Masing² dan² la time² nih internet connection problem. Anis n Nemo pun rindu sama, tp mana ntah hilang. Rindu sama mereka…

Selain tuh, apa lg yg Pojie buat..? Ini dia, edit pic xsudah². Yer kwn², Pojie mmg diserang sejenis penyakit NARCISM. Maafkan la Pojie yer klo penyakit Pojie nih buat kwn² sumer sakit mata dan hati. Saper la Pojie nih kan.. So meh la layan. Nk komen n bg markah pun boleh.. Ngee…

Pic fresh, arini punyer. Berbaju pink ngan short jer gi keje. Aku kan boss dalam opis arini, keje sorg². Huu…

Antara pic fav gwe. Ala² photoshot utk majalah kan.. Haha, sungguh perasan. Nih pic 2 tahun lepas time² cutting supermodel. Wahhh!!

Erm, Rizz mesti suker pic nih sebab ada merah² kan! But Pojie ske pic nih sbb aset Pojie menyerlah dalam pic nih – SENYUMAN.

Oh, tidak ketinggalan pic yg happening nih!

Last but not least, hujung² verangan muka jadi penghias setem. Jgn jilat muka I tau!! Wakakaaka!!!

P/S: Baru pas borak ngan Anis n Sis Heze. Ilang kejap rindu. Lenyap kejap stress dan sakit dada. Pasni tgok saper mangsa bborak ngan aku. Jaga² ha..
P/S/S: Pojie panas ati ada plak si batu api, seram sbb layan cter hantu sorg² dlm opis nih, sejuk sbb rasa macam nk demam, bosan sbb kene keje sorg² arini.. Waaa….

Love,

Satu Respons to “Kerja di hari Sabtu: Pojie rasa panas, seram, sejuk dan BOSAN!!!”

  1. rizz Jun 15, 2009 pada 1:53 am #

    hehehheh edit gmbo photoshoot tu yg xthn..ke besday party time? eh mse dinner eh tantekkkkkkkkkk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: