Rindu…

14 Jun

Agak lama si dia menyepi…
Sekian lama menghilangkan diri…
Tiba² pagi tadi aku teringatkan dia…
Aku rindu sangat² sama dia…
Siapakah dia dalam hidupku…
Biarlah rahsia buat sesiapa yg tidak tahu…
Sungguh aku sayang n rindu sama kamu…
Nurfairuz Puteri a.k.a. AYUS!!!

P/S: Selamat Pulang Mr Joegrimjow…
P/S/S: Kpd sesiapa yg berhajat nak tgok Teater Bangsawan: Panglima Indera Kayangan, mlm ni nanti, kita jumpa di sana ok… C ya!!!

Love,


6 Respons to “Rindu…”

  1. mr.syazwan Jun 14, 2009 pada 12:25 pm #

    SELAMAT MENONTON TEATERnnt wat review la erk=)

  2. rizz Jun 15, 2009 pada 2:04 am #

    tomey gegurl itew hehehee

  3. atty's Jun 15, 2009 pada 8:18 am #

    sapa awek tu..cun nya ..suka tgk teater ..tp lama tak tgk dah ..

  4. Hezesuze Jun 15, 2009 pada 8:34 am #

    ishh sape plak minah tu…ini bleh mndtgkan jeles ni…wakakapepun jgn ler smpai putus kawan k…kalo bleh keep it touch till death…huhuhu

  5. adie_kun Jun 15, 2009 pada 12:20 pm #

    siapakah itew..hehehe..wahhhhhhhhh.. pic tu ala2 klasik 60 an..chantek..(^_^)

  6. Cik AniS GalaXy Jun 16, 2009 pada 9:44 am #

    kak ipar ader scandalbgtau angah..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: