Semarak Bangsawan 2009

17 Jun

Ramai di antara pembaca² blog Pojie juga teman² yg tertanya², dari mana Pojie dapat tiket² tgok teater bangsawan nih? Free plak tuh! Mmg free syg, tp xpayah btiket² bagai, xpayah nk abeskan kertas, nanti pokok² jadi mangsa. Save a pokok (macam kenal jer tagline nih)**hye P3tani!! So setiap hujung minggu, minggu ke-2 setiap bulan akan ada teater bangsawan nih bertempat di Panggung Bandaraya, DBKL. Ni kira balas dendam la coz byk teater Pojie xdapat tgok masa dulu² (especially teater PGL, sokmo Pojie tlepas!).

So biasanya Pojie akan pergi pada hari Ahad since hari Jumaat n Sabtu Pojie bkerja, tkejar² nanti. Dan peneman utama Pojie mestilah Rizz dan Pendot (Zull juga xdlupakan). Hehehe, thx guys sudi menemankan Pojie melayan cter² macam nih. So saper lg nk register jadi geng kami tgok teater bangsawan nih angkat tangan!! Hehehe…

So klo sesiapa yg nak tau lebih lanjut, leh la klik n besorkan gambor kat bawah nih! Ada senarai lengkap teater² bangsawan yg akan dipentaskan sepanjang tahun ini. Tahun depan? So far no info lagi. So meh la ajak kwn ramai² tgok yer…

Love,

7 Respons to “Semarak Bangsawan 2009”

  1. Eazy Izzuddin Jun 16, 2009 pada 1:38 pm #

    alamakbeshnyennti nk itot

  2. rizz Jun 17, 2009 pada 1:14 am #

    jom la eazy hehehhee

  3. atty's Jun 17, 2009 pada 1:26 am #

    ingat kan aritu kty nak gi tau..tp dah lambat ..along taknak bawak dah..huhuuh

  4. Hezesuze Jun 17, 2009 pada 2:56 am #

    ermm no komen…hehehe…besh ke teater ni pojie oiii..

  5. momguess Jun 17, 2009 pada 3:46 am #

    nak ikot!!!!!!!!!!!!!

  6. Cik AniS GalaXy Jun 17, 2009 pada 4:11 am #

    anis kalo sebut teater blh mlmsure mom bising nntimom yg fobia bile anis kuar mlm….tkt kes lalu jd lg..teringin sgt..nk sgt…kak ipar pujuk la mak mertua kamooplzzzz

  7. wAtashiwa Nemo-cHan Jun 17, 2009 pada 5:10 am #

    nk itut~~tapi tatot~~~….nnt nemo sesat cm ner?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: