Selamat Hari BAPA

21 Jun


Inilah Abah Pojie…
Charming x??
Hehehe…
Lom dia itam kan rambut dia tuh, mesti ala² Pierce Brosnan nti…
Hehehe…
My lovely n ever daddy!
Yesss, tjawab sudah saper sugar daddy i kann..
Inilah dia…
Sbb dia la byk melabur utk Pojie dari kecik sampai la besor…
Ampunn Abah, lom sempat nk pulangkan modal (hehehe..)
Boyfriend i pun, inilah dia…
Dia sgt menyayangi n caring sama Pojie..

Masa kecik² ble ada adik² lain, Abah selalu manjakan adik² tp x kat Pojie…
Ingatkan dia xsayangkan Pojie…
Tp ble pk² blk setiap apa yg dah dia buat n kata² kat Pojie walaupun sepatah…
Itu tandanya dia sayangkan Pojie…
Barulah Pojie sedar yg cara layanan seorang ibu dan bapa kepada anak²nya sgt bbeza…
Hehehe..

Apa² pun,
I LOVE YOU ABAH!!!!


Love,

3 Respons to “Selamat Hari BAPA”

  1. Hezesuze Jun 21, 2009 pada 1:38 pm #

    fuyoooooo!encem ler sugar daddy ni…nk comolot bleh ke bapak??? wakakabtw..slmt ari bapa jugek

  2. rizz Jun 22, 2009 pada 1:18 am #

    hepi fathers day dearrr!

  3. AiZouL tHe aBg keChiK... Jun 22, 2009 pada 4:43 pm #

    hargai lah selagi beliau ada..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: