PoJiePooH Kian Panas!!!

26 Jun

Adoi, lepas satu² PoJiePooH diserang. PoJiePooH kian panas. Maybe akan mendorong Pojie mengambil tindakan mem-“private” kan blog nih sehingga lah org tlupa pasal blog PoJiePooH nih. Sbb apa??! Sbb ada org yg Pojie tak expect jengah blog Pojie sudah pun menjengah siap kne buat amendment utk bbrapa n3 Pojie n tpksa delete lagi n3 Pojie. Dah lari kiraan n3 aku. Tetapi tidak thenti setakat itu sajer, PoJiePooH tetap diserang hendap. Aiyooo!! I’ve done what you’ve ask me to do. No worries. Pojie xsuker org² yg xberkenaan menyemak busy body baca my life dalam blog ni. I xsuker!!! So u r please to leave my blog and jgn gatal² tangan mau gugel² blog I, xsuker la!!! Bcoz of u, I have to private my blog soon. Hanjj!!!

So for this time being, sesiapa yg masih mahu menjadi reader PoJiePooH, sudi² kan lah kalian meninggalkan jejak email dan url kalian dalam ruangan komen Pojie nih utk Pojie invite kamu later ok! Pojie ada masa seminggu jer dari sekarang sampai la 26 Jun 2009 nti. Tolong yer. Bg yg sudi laaaa…! Da…

Love,

23 Respons to “PoJiePooH Kian Panas!!!”

  1. I n n z Jun 19, 2009 pada 3:19 pm #

    tayah la private… :(kalo nk private gakneyh email kiteinn_77@yahoo.comhttp://innzninety.blogspot.com

  2. Mr.Homosapiensz Jun 19, 2009 pada 3:22 pm #

    anggap ler "penyerang" tu dr segi positif…huhu…anyway, am i in??ahomosapiensz@yahoo.com

  3. AiZouL tHe aBg keChiK... Jun 19, 2009 pada 3:23 pm #

    cka_dt@yahoo.com

  4. Aizulazril Jun 19, 2009 pada 3:25 pm #

    aizul_azril22@yahoo.comawas kalau tak add.. huakakakka

  5. Corey Jun 19, 2009 pada 3:28 pm #

    ala not again pls. klu pojie keep hiding melalui private or deleting n3 bermakna pojie hidup dibayangi shadow org itew.juga seolah pojie jadi hamba pada dia..tidak bebas expressi diri sendiri.tak kisahla sesapaa nak skodeng your life.yg penting pojie live ur life ikut rasa dan suka u tanpa perlu terikat or terkawal.tp if nak pvt gak itu hak pojie.. but pls add me k.. :)brocorey@gmail.com

  6. Farhana Jun 19, 2009 pada 4:23 pm #

    Betul kata encik corey pojie.. Org nk skodeng kita dia pny hal, yg pntig kita tak wat salah, clean n clear.. Kan kan kan??? Nak add jugakkkk.. =pdr_hana87@gmail.comhttp://nurfarhanaabdullah.blogspot.com

  7. WaNz HaQQ Jun 19, 2009 pada 4:58 pm #

    nichhaqq@gmail.commotif nak private ni??clust diva sangat.. hiks.. gurau sajork!!tiba ting tong japadd me la kalau tetap nak private..

  8. adie_kun Jun 19, 2009 pada 6:05 pm #

    sabar la ye pojie..adeh.. tak abis2 kan orang camni..ni email adie..rkmra86@hotmail.comwww.rajabulan.blogspot.comgambatte kudasai.. pojie san!(^_^)V

  9. Nadzrah Jun 19, 2009 pada 6:42 pm #

    rileks ok pojie…ambil yg jernih buang yg keruh…:Dx mo private lannti x makin femes blogheheh

  10. b-boy Jun 20, 2009 pada 7:51 am #

    cian lak pijie ek.. mohdsubri16@yahoo.com

  11. rizz Jun 22, 2009 pada 1:17 am #

    sabo la yerr…rizz pojie da invitte kann

  12. wAtashiwa Nemo-cHan Jun 22, 2009 pada 5:27 am #

    eh? bukan pojie mmg dh private ker?xper2….abaikan manusia2 hanj itu…..ape2 let me know….biar nemo bg pnjm bahu okey?

  13. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Jun 22, 2009 pada 9:33 am #

    sesuciqiellah@yahoo.comnadia@ikram.com.myhttp://luahan-bersahaja.blogspot.com

  14. CikLola Jun 22, 2009 pada 4:28 pm #

    patut rituh xdpt baca..huk3papepn lola tetap nk mbaca blog kamu..dia_yaya88@yahoo.com.mywww.mrssengal.blogspot.com

  15. Remy.com Jun 22, 2009 pada 5:20 pm #

    remy.comhehe, miss u pojie…remydotcom@yahoo.com

  16. momguess Jun 23, 2009 pada 3:09 am #

    huhuhublog cikwanie pon ader org bz bdyblog pojie pon samaemmmmmcm xde keje lain kan dorang nie nak kondem blog orgmomguess@hotmail.com

  17. atty's Jun 23, 2009 pada 4:20 am #

    nasib kty baca..kty tak sht 2-3 ari tak smpt nak jenguk pojie..jgn ar private kan.apa 2 pun ..attyalong@yahoo.com.mytakecare pojie

  18. [[ Sakura ]] Jun 23, 2009 pada 7:08 am #

    x yah la privatekan blog pojie nie..kalu nak private kan juga , ni email sakura …invite k.puteri_gen2@yahoo.com

  19. nas Jun 23, 2009 pada 12:57 pm #

    sape la yg myibuk tu..biar la pojie..manusia ni klu di ikut sgt blh jadi gila

  20. zull Jun 24, 2009 pada 7:08 am #

    sbr k dear…PEACE!!!zackery_89@yahoo.com

  21. PoOhEm0 Jun 25, 2009 pada 4:42 am #

    pija pon yek…nie email pijapoohemo@gmail.comhttp://poohemo.blogspot.com

  22. Cik AniS GalaXy Jun 25, 2009 pada 6:42 am #

    ala….x semat terjah blog pojienasb baik la ari nie baru 25hb kan.sape yg suke serang2 niesakit ati plakxleh ke bg org kebahgiaan sikit..nuranismohdalias@yahoo.com

  23. Cik Meh Jun 26, 2009 pada 7:41 am #

    sebelum ni bukan dah private ka wei. ni?mophiutrix@gmail.comhttp://whatmehlifeis.blogspot.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: