I am JEALOUS!!!

30 Jun


Arini baru start keje blk since cuti sampai semalam, melayan tetamu dari jauh. Agak pnt sbb tkejar² blk Muar pagi sabtu, hari ahad ptg dah blk. Sampai malam bw family Zull jalan² sekitar KL. Pagi² Isnin semalam dah bgun, nk bw mereka naik KLCC bridge, tp hampa sbb tutup hari Isnin, so bw jela mereka pusing² kat Putrajaya sambil perabes duit shopin kat Alamanda. Huhuhu. Sempat jugak melawat Zull kat UPM. Walaupun penat tp happy. Sbb ada kawan n peneman kat umah n jalan². Pas ibu n family blk, kembali sunyi. Rindu kat Zull sbb xde kwn nk ajak borak n gaduh² kat umah. Osmet??! Sumer ada komitmen memasing, xmau ggu…

So, pagi² nih bgun awal ngn semangat baru. Mulakan hidup sihat dgn dance aerobik (dapat CD aerobik pcuma sbb bli cereal), fuhh puas ati lama xbpeluh dan dance, pastu breakfast ngan cereal. Sbb apa? Sbb blk kg mak n sedara mara sumer dah bising cakap Pojie gemuk! Shitt!! Lom lagi kne soalan cepumas tang tuh, naik sebu dah telinga nih, wat donno jela (dalam ati saper yg tau). So gi keje awal², siapkan repot (dah akhir bulan nih kan), sambil layan blog. Ohhh, sungguh jeles n sentap! Xmau komen byk², nti ada org bilang saya Drama Queen. Yeahhh, whatever u say, this is me. Jeles… Jeles… Jeles… Rugi xjoin! Mencik!!! Klo wat gathering lg pasnih bukan sume akan ada. Mencik!!!

Love,

4 Respons to “I am JEALOUS!!!”

  1. rizz Jun 30, 2009 pada 1:35 am #

    ala small matter je ..syg kamoo ingat tuh pasni kite gthering bln pose taww….

  2. joegrimjow Jun 30, 2009 pada 2:19 am #

    ingtkan jeles sebab ape la tadii

  3. Cik AniS GalaXy Jun 30, 2009 pada 3:45 am #

    adk ipar mu ini pun jeles jgkjeles sbb x dpt nk jumpa yg laintp plan kite harus jadi tau kakak ipar ku syg…muahhhh

  4. b-boy Jun 30, 2009 pada 12:38 pm #

    gathering bulan pose dah ramai plan wat gathering woo..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: