Kisah Hari Khamis (semalam da…)

3 Jul
Korang, semalam pagi² kan hujan lebat, so ada x sesiapa yg xbangun tidur smlm sbb sedap sgt bguling atas katil kala kesejukan? Hahaha, Pojie adalah salah sorang manusia itu. Hehehe. Xsedar pagi semalam hujan lebat tp yg pasti mmg best tidur sampai terlajak Subuh n lambat bangun. Tup² tgok jam dah pukul 9.40am. The worst part is alarm clock Pojie yg Pojie set kat hp xmunyik. Apa pasat??! Krn kekuehan dan kemamaian masa set alarm tuh, maka Pojie ngan bbesar hatinya telah set jam kul 6.00pm. PM uols.. Nk bangun 6.00 petang kejadahnyer kan!

Haross bangun² tdo btempik sampai 1 Teratak Muhibbah tuh leh dengar tempikan org baru bangun tdo. Hahaha! Kelam kabut nk bsiap. Sempat jugak la bg msj kat opismate, so diorang acknowledge. Nasib baik gak call xbyk, keje pun byk dah setel, so no big issue la. So drive la macam macam Alex Yoong kat Sepang Circuit (nasib baik federal dah clear), sampai² dalam kul 10.30am, mana ada parking lagi dah, full kat bawah opis nih. Amik keputusan parking jela kat tepi² jalan. Ada rasa xsedap hati, mmg betul. Rupa²nya sejam kemudian aku sudah kne saman ngan MPPJ da.. Haram tol!!!


RM100..? Mangaih, kopak duit aku!!!


Tawaran katanyer! Xnak terima tawaran nih leh x? Hehehe..


Encik Puasa nih mmg nk soh aku puasa di bulan Rejab nih tau. Terima kasih atas reminder kamu. Hanj!!!

Love,

5 Respons to “Kisah Hari Khamis (semalam da…)”

  1. rizz Julai 3, 2009 pada 3:46 am #

    alaa tiann kiat pojie..teruk taw mppj skng kemen saman nk mhl huhuk

  2. Corey Julai 3, 2009 pada 4:03 am #

    hehe dah takde rejeki.harga yg perlu dibayar lepas overslept.PJ area mana ni ek.

  3. Hezesuze Julai 3, 2009 pada 4:06 am #

    haha tu ler pasal…da tau xleh park nk park bagai…kan da kene saman..jgnler marah MPPJ tu dik oiii..depa jlnkan tugas jerk…hehep/s buat rayuan ler kot2 bleh dpt kurangkan…

  4. Eragon_iz Julai 3, 2009 pada 4:32 am #

    x pe lah pojie. bukan selalu pun abg mppj tu saman, sekali sekala je. hehehehe

  5. Cik AniS GalaXy Julai 3, 2009 pada 5:08 am #

    tu diasekali abg puasa suh kamo berPUASA..hahabulan rejab nie kak oiisila la beramal sambil berjimat..haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: