Aiyooo deknon, ko saper?!!

4 Jul
Morning sumer. Happy weekend. Arini turn Pojie keje hari Sabtu. Agak bosan. Eh, mmg bosan pun! Malam kang nk gi majlis harijadi Yaeesh, jemputan dari teman blogger MamaYaeesh gak. Tq yer kakak. InsyAllah akan ku serbu umah mu malam nih. Sediakan makanan byk² yer, nk melantak lepaskan geram. Hehehe…

Oh, n3 lepas pasal Pojie down kan?? No worries kawan². TQ sooo much for ur support. Sayang kamu. Pojie ok suda. Bese la mood Pojie nih cam yoyo, cam badan tuan dia jugak. Hahaha… Macam yg Pojie cakap dulu, Pojie klo stres better gi tido, ilang dah moody Pojie tuh esok pagi, ikut petua kawan baik Pojie masa study dulu. Tensyen² tido, find solution esok hari pas mandi, badan n otak fresh, baru leh pk ngan tenang. Betul kan??! Pojie pun dah kuranglah sket² tabiat ilangkan tensyen ngan makan byk², nti badan makin naik, tambah tensyen, makan lagi. Sampai bila la nk kurus n ilang tensyen, yer dak? Huhuhu…

Oklah, lupakan kisah lepas, pasni saper yg xsudah² ckp aku gemuk n hitam, siap la kene ransang balik ngan Pojie. Skrip ransangan dah siap nih. Hehehe. Ala, klo stakat gurau² manja tuh sket² Pojie leh jer terima, org gumuk nih kan happy-go-lucky!!! So ini kisah yg agak lama, baru Pojie trasa nk ungkitkan sket. Bukan apa, lawak la tau dunia blogger nih tau. Macam² jenis manusia yg kita kenal, xkurang juga bbrapa spesis “binatang” yg pandai baca n komen blog. Hehehe, itulah keindahan dunia blogger yg Pojie dapat kenalpasti. Cuba korang tengok shoutbox Pojie, xpun tengok jer screenshot kat bawah nih… Dah lama xde, kini muncul kembali. Kat komen n3 pun ada, tp malas amik pusing doe. Bbrapa teman blogger Pojie pun ramai gak kene. Nih mesti keje “binatang” yg sama kot…

Hahahaha… Agak² klo dia datang wat palat kat blog korang, apa yg korang rasa??! Mula² Pojie cam a bit bengang n marah gak la. Tp a few minutes later, Pojie gelak sorang²!!! Hahahahah!! Gelak besor uols… Bukan apa, muka Pojie yg dikatakan macam tahik nih jugak la dia sibuk nak melangut baca blog Pojie selalu kan… “AKU”, sure ko envy ngan aku sebenarnya kan. Muka aku cam tahik tapi ramai kawan sayang. Sekurang²nya aku fotogenik walaupun aku gemuk n hitam! Ko ada??! Nan adooo dik non! Aiyooo ko saper deknon?! Ko very der yakin nak caras org tatkala muka sendiri ntah muka binatang. Sbb tuh ko malu nk letak nama n url blog ko kan. Macam aku xleh trace saper ko kan! Tp since aku anggap ko nih macam ala² lalat, aku xheran pun. Sbb aku xperlukan tahi lalat lagi, ckp la 2 tahi lalat pemanis wajah yg aku ada skrg nih. Hehehe. Gelihati…

Love,

7 Respons to “Aiyooo deknon, ko saper?!!”

  1. Eragon_iz Julai 4, 2009 pada 2:05 am #

    wat do know je. jgn layan. ok

  2. Cik Wanie Julai 4, 2009 pada 2:20 am #

    ala pojie,perkara nie sama jugak berlaku kat blog rizz,ngutuk wanie,tapi kat blog rizz..apapun buat x tau saja,:)

  3. miss emyliza Julai 4, 2009 pada 3:30 am #

    oh my goshh pojie… uiksss… amy suker, suker bangat klu ader org yg cm nie… lagi meningkat trafik kiter… hahaha…. org yg mcm ni dier brani jd silent reader je, ngeh3… woiii kalo ko tuh jantan tunjuklah muka.. hahaha…. eee tak malu tol lah dier tuh…. sebuk je kan pojie… dh2, jgn layan org cm tuh buang karen jer…

  4. Hezesuze Julai 4, 2009 pada 3:51 am #

    wat dek jer pojie….yg penting pojie hepi wit ur life

  5. CikLola Julai 4, 2009 pada 8:29 am #

    pojie itam n gemuk??huhu..pojie x la gemuk cm lola…sedang2 jek..adey4…itam??adoyai..org tuh buta warne ke..huk3..itam cm montot kuali..hahahadh la pojie wat dunno jek..bese r tuhorg x senang dgn kt…bio kn dowang..ok my bro…just ignore jek…

  6. rizz Julai 6, 2009 pada 1:25 am #

    org yg same ni..btul ckp wanie..cilakee btol laa.abaikan je pojie..

  7. Remy.com Julai 6, 2009 pada 12:46 pm #

    pojie,tahi lalat remy pun da cukup byk, hehe…saper r si manusia yg x der kerjer tu kn, g la tanam sayur, ader juga faedahnyer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: