Lets TERJAH!!!

6 Jul
Uolsss, mosan la arini. Bese ler Monday blues kan. Keje maintain la, cuma sok dah start bz blk. N3 pasal last weekend xupload lagi. Sabor la yer. Hehehe. So arini Pojie nak ajak kawan² sumer terjah blog my BFF nih, Hairi namanyer. Dia telah terjah blog POjie dgn jayanya, so mari kita ramai² terjah blog dia, nk kasi traffic jam pun boleh. Ko suker x Ayie aku pomot pree blog ko nih. Wakakakak!!!!

Klo saper yg pnh mengikuti rentetan n3 Pojie, klo saper masih ingat nama Mohd Hairi Mohd Tahir @ Hairi @ Ayie, inilah dia pemilik nama itu. My BFF since sekolah tadika (agama lagi ok!). Fuyoooo lama tuh (meminjam tagline Syazwan). Nama jer masing² duk KL, kami jmpa pun setahun skali time² raya. Hahaha, lawak kan!!! Miss u sooo much buddy. Since aku tgok response dari kawan² n pembaca² aku ramai berminat ngan ko, nti ko join aku gathering ok. Mau jual ko, RM10 sekati, bolehhh??! Wakakak, jgn terkentot yer, kene tembak mati kang!

“Saya la Hairi, jgn kentot tau!!!”

Love,

4 Respons to “Lets TERJAH!!!”

  1. Hairi Tahir Julai 6, 2009 pada 10:56 am #

    alo lo lo…comel siyowt nko wat cengginih kat aku.. flower tanpa batasan..wakaka!!tu lar, aku pun rindu gelisah alah resah dengan nko..

  2. Hezesuze Julai 6, 2009 pada 11:34 am #

    wawawawawa…harusss terjah ni….kikikikip/s ajak ler dia joint group putus fius…hehe

  3. Cik AniS GalaXy Julai 6, 2009 pada 12:42 pm #

    dah terjah dahharus la jd geng kite lepas nie…wakakaka

  4. rizz Julai 7, 2009 pada 4:50 am #

    jomm terjah blog die ekekkeek!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: