Ohhhhh, cinta hatiku…

6 Jul
Oh, hari Ahad adalah hari yg sgt besshhh klo bangun kul 2pm. Tetapi Ahad baru² nih xleh melampiaskan nafsu serakah di bawah selimut sambil memeluk Che Tam (heh, pk bukan² la tuh!!!). Sesungguhnya ini kerana sudah janji mau bawa buahati buat show kat The Garden, ku layankan la jua!!!

Ohhhhh, cinta hatikuuuuuu…..
Sabarlah wahai sayang² ku…
Tunggu akan abg menjemputmu semula suatu hari nanti…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Oh sayang² buahatiku Lotus, nanti dah abes show abg bawa korang blk eh.. Cewahhh!!

Ohhhh, Pojie meroyan sudah dimalam hari ini. Malas sungguh nk blk umah. Sbb apa? Sbb Pojie xde teman borak n meroyan kat umah tuh. Zull dah masuk UPM, Awie, Ewan & Zol slalu gi kuor ngan kwn² depa kat luar. So lepak jela membuang masa ngan Jeff ni… Oh, smlm Pojie jalan² Midvalley ngan The Garden melayan si Zull n kawan² (maaf tiada pic, xsempat snap, huhuhu) dia outing smlm. Shopping bagai kat Carrefour kan. Huhuhu..

So sambil² tuh gi la cuci mata ngan Adik Wan Pojie nih. Dah lama xjumpa dia, sbb bz ngan rugby (katanyer, padahal badan sekeping) n SPM. So, ajak la dia kuor jalan² lepas rindu. Pastu dah alang² mencemar duli, singgah la bjumpa sahabat handai di sana. Inilah mereka, jeng.. jeng.. jeng..

Inilah Adik Wan. Penah tgok budak nakal nih kan??! Xleh noty yer, underage lagi. Huhuhu..

Ini plak Yusmark.
Klo ingat Pojie pnh citer tentang teman Pojie yang happening tup² jadi seorang yg sgt kecewa dalam persahabatan dan terus menyendiri yg hampir² Pojie endup macam dia. Dia salah sorang. Glad dia masih menyayangi Pojie sbg salah seorang sahabat dia. Thanks dear!

Jgn ada yg makan ati tgok Pojie bgambor ngan budak pinoy nih (Rizz gigit bibir x? hehehe). Nama dia Tom. Umah dia atas umah Pojie jer.


P/S: Menanti kiriman “emas” dari Mr HS. Hope esok sampai la kat opis. Xsabor nk wat surpise utk “mereka”. Tunggu..
P/S/S: Buat Kak Siti Sham Sehati, maaf xdapat datang umah akak, xjumpa jalan lorh, nombor plak lupa salin. Hujung² gi Midvalley. Ampoonnnn..


Love,

2 Respons to “Ohhhhh, cinta hatiku…”

  1. Eragon_iz Julai 6, 2009 pada 3:21 pm #

    pojie kau ni kan melampau tau….. meh sini . nak pinjam tom kejap .hehehehe

  2. rizz Julai 7, 2009 pada 4:52 am #

    wahh tomeynye tom hahahk keji taww!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: