Tag Kak Siti Sehati: Beg Keje…

20 Jul

Agak lama jugak la aku xlayan tag nih. Tetibe ada insan tlebey sudahh rajin nyer tag kat Pojie. Kali nih pun task dia macam menarik. So silalah layan yer…

1) Sila ambil gambar beg yang ada bawa ke keje.

Pojie ada 1 je beg keje. Nk byk² watper kan. Tp beg keje Pojie nih xrupa beg keje. Dah rupa beg org lari umah. Hahaha. Nih murah jer Pojie beli 2 tahun lepas kat area KL Sentral ngan harga RM40 jer. Hehehe. Nk bli mahal² xmampu. Hohoho..

2) Nyatakan sebab-sebab anda suka beg keje anda itu.
Suker beg nih sbb sempoi giler. Wat gi keje leh, wat jalan2 leh, wat blk kg pun leh. Agak besar, tuh yg Pojie suker sbb leh sumbat macam² khazanah dalam nih. Kaler dia pun agak universal, so leh matching nagn sumer kaler baju.

3) kemudian ,ceritakan sedikit apa yang terkandung dlm bag keje anda itu.sila sertakan gambar sekali .

Aiyoooo… motip nk gambor khazanah dalam beg nih??! Nasib baik xde mende² yg tlarang, ooopss.. So ini dia..

Serabut kan!!!

Ada wallet sbb xske letak kat dalam poket seluar..

Pencil case nih lama giler since dari study lagi tau! Macam² rete ada!

Novel pemberian seorang teman. Sampai la nih xabes baca ok!

CD² kosong jer nih. Utk record data n report..

Brochure apa² la aku simpan!

Surat dari insurans. Whatever la kan aku nih..

Majalah BMW. Berat beg sbb mende2 nih jer..

Saper nk blk umah tp hujan leh la pinjam payung pink nih yer, klo seyakin Pojie la. Hehehe..

Kdg² tunggu bas n LRT wat Pojie hangat 1 badan. So meh kipas². Apa pandang²??!

BOsan² wat handcraft. Greeting card is my specialist!

Tetap nak cantik kad T&G n kad akses. Kunci umah n kete pon sumbat sama..

Di saat kecemasan tatkala nafas bbau n sakit tekak, nah ini ubatnyer!!!

Earphone n pen..

Ada sanitizer, perfume n lip balm. Apa lagui mau??!

Kad doctor gigi pun ko simpan Pojie??

4-Nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya bag itu pada anda

Kenangan manis xdak, kenangan masam ada. Oleh sbb beg nih murrr, so klo time kene hujan n basah, abes la kaler dia menurun kat baju Pojie. Hampeh kan!

5) Tag 10 org yang lain.
Macam bese la Pojie xmo tag sesiapa.. Tp klo ada sesiapa yg bkenan dhati nk share pasal beg keje kamu, so sila la buat tag umum dari Pojie nih k…

Kak Siti Sehati, dah siap!!! Terima kasih atas tag ini yer. Telah ku buang mende2 yg menyemak dalam beg tuh! Hehehe..


Love,

5 Respons to “Tag Kak Siti Sehati: Beg Keje…”

  1. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Julai 21, 2009 pada 1:37 am #

    terbongkar segala bagai dalam beg tue wakakakak

  2. atty's Julai 21, 2009 pada 1:53 am #

    palin kty suka..kan kaler beg tu..

  3. rizz Julai 21, 2009 pada 2:46 am #

    gegehh kn mlyan tag hahha.pape pon mmg byk khazanah!

  4. D.O.U.B.L.E...S Julai 21, 2009 pada 4:02 am #

    sajakan ,ada lagi tu benda yang tak ko tunjuk apa pun bagus2 keje yang baik,,

  5. QieFLy si Dolce Julai 21, 2009 pada 3:27 pm #

    huhuhu beg nampak kecik….tapi khazanah dia mengalahkan pameran kat muzium negara…heheh gurau jer….harus la wat pe bawa beg klu dlm tu kita tak di manfaatkan seelok-eloknya…tul tak??? hehehhe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: