Hectic Weekend

22 Jul
Hola my friend. Arini macam biasa tetap bz. Dah la kne handle golf event yg WHATEVER nih. Ntah apa la yg best sgt pasal golf nih sampai customer separuh giler ngamuk klo xdapat main. Mgt pun kueh apam gak xsediakan seat bebanyak dah tau customer tuh alot. Erm,s aper la Pojie ni kan nk voice out lelebih, kang dapat warning letter lagi. Erm…
So mari share beberapa pic sepajang weekend lepas yg sempat Pojie n kawan² snap lalu POjie edit sket² n muat kan dalam blog nih. Selebihnya korang leh la tgok kat FaceBook Pojie ok. Nak tau story lebih lanjut leh la gi blog Rizz yer..

*** 17 Julai 2009 ***
Shout Award

Nih masa Shout Award 2009 di Stadium Putra, Bukit Jalil. Abes keje kul 5pm, Pojie ngan opismet (Jeffery & Jeremy) bdezup gi sana sbb takut traffic jam. Alhmdulillah sumer jalan clear except dekat² Bukit Jalil. Yela MU dtg n rakyat Malaysia giler bpusu² gi sana kan.. **matiler aku sagat kaki bola.

So kat sana tggu ler Rizz n Wesley. Jeffery provide tiket kan so tpaksa la tggu insan² yg telah bjanji akan amik tiket join kami. Antaranyer adalah Zull, Shuk (Damha Irkuhs) dan Wan (Amir Rayyan) ngan osmet depa. Jenuh jugak la menunggu sekor². Muka tatkala tuh macam singa ttelan cuka. Huhu. Sori guys klo ada yg kene sound n lazer ngn Pojie. Sesungguhnyer POjie xsuker menunggu dan ditunggu.

Kat sana very der meriah dah ala² gig ada, clubbing pun ada. Planning nk gi clubbing pastuh pun cancel since kat dalam tuh pun dah ala² clubbing sampai sakit² kaki nih sbb xtukar kasut kerja. Kat sana kenal la ngan kawan² baru (mostly kawan Jeff). Snappy² segala. Abes dalam kul 11pm, kami gi la lepak makan kat Sup Meletop. Best sgt jumpa kawan² baru lelebih lagi Shuk n Wan. Lawak giler la korang!!

**

*** 18 Julai 2009 ***
Obsessed

Gi lelepak ngan Rizz kat KLCC tgok Obesessed. Best giler ok cter nih. Pojie bagi 4.5 bintang. Ngeri gak klo ada org suker kat kita giler babi pyscho. Hajat di hati nk singgah CM tgok² doorgift utk besday dia nti, tp dinch sempat. Pospon esok jela.. Hehehe..

**

*** 19 Julai 2009 ***
In Advance Birthday Anis & Outdoor Photoshoot

Ini adalah sebahagian saat² manis kami dating 5 org yg tdiri dari Anis, Ezaty, Iva, Rizz n Pojie sendiri, menyambut ulangtahun kehairan Cik Anis (in advance). Knp cepat sgt?? Sbb nti Cik Anis dh nk gi Kedah further study, xdpt la nk celebrate. Lgpun besday dia nanti masa bulan puasa, so xdpt la nk makan cheese cake di ptg hari di bawah pondok sambil mencuci mata kan kat Tasik Permaisuri nih kan.. Hehehe.. Hujung² Anuar n Eid pun dtg jon jugak!

Sblm dtg sini Pojie gi temankan Rizz tempah doorgift dia kat CM. Konsep dia sama macam besday party Pojie dulu sbb Pojie xde idea yg lebih bernas masa tuh. So re-cycle idea besday lepas. Hehehe.. Sempat jugak la Rizz bg invitation card dia kat Pojie.. Thanks dear.. Cantik n cute sungguh kad dia buat sndiri k. Kreatif gak!

Masa kat Tasik Permaisuri dating ngan Anis, bkenalan lah pulak ngan kawan baik Anis iaitu Ezaty n Iva Saionji. Iva akan melangsungkan pkahwinan pada 1hb nih kat Kg Melayu Tambahan. InsyaAllah ada rezeki n masa POjie pegi. Sbb clash ngan jadual blk kg Pojie, but I will try my best ok Iva. Dia sempat la jugak bg kad jemputan rekaan sendiri. Sooo smart ok! Bagus²..

Klo nk tau Iva nih masa aritu bawa la kamera DSLR dia. Rizz la org paling jakun snappy sana sini walaupun tau tulang dia xlarat nk angkat kamera sbb parkinson. **matiler sagat Rizz. So, sempat la jugak kami buat outdoor photoshoot. Cantik siot! Sila la layan pic² yg cantik hasil tangkapan dari Iva dan edit² dari Pojie. Cantik kan!!! Hehehe..

**

Meeting Remy @ Pakli

Sepanjang hari byk jer aktiviti Pojie. Pas gi tasik dating ngan Anis, kami btiga (Rizz + Eid + Pojie) gi melawat Aizul Azril (Adreanna Danielle) kat Puchong. Mangaiii hazab. Pojie pun ingat² lupa jalan gi umah dia, sesuai la kan. Lepak sececah jer kat umah dia sbb planning nak jumpa Remy kat Shah Alam plak pastu..

So kami drift lagi dgn Vienna ke Shah Alam, jmpa Remy. Wah, muka makin Kak Nita, meletop. **sagat ker puji nih??! So, lepak la sana borak² sambil cuci mata. Remy belanja. Thanks dear. Pastu jumap jap Wan (Amir Rayyan) ngan osmet dia depan Pakli. Nak gi makan kat Klang katanyer. Jauh la tuh. Cur skali agaknyer..

Kami blk umah dalam kul 12 lebih. Penat ohh. Dah la esok keje. Nasib baik Isnin lepas POjie keje ptg kan…

**

Love,

10 Respons to “Hectic Weekend”

  1. rizz Julai 22, 2009 pada 9:44 am #

    kah3 complete terus 3hri crite bravoooooooo~! hahahahha pape pon really enjoyed it

  2. Cik AniS GalaXy Julai 22, 2009 pada 10:15 am #

    tu dia…sekali 3 hari punya cite ek..seronok sgt dpt jmp org tu.mmg dah rindu tahap gaban pun..hehe

  3. << s| tED| >> Julai 22, 2009 pada 10:50 am #

    oOOoOO.. kata rizz jakun ek?? ekekekekepape pun.. kamu sume mmg happening!!

  4. Mr.Homosapiensz Julai 22, 2009 pada 11:33 am #

    kesian kat rizz dpt title camtu…ahakss….cuma tergelak kecil sorg2 jer….(sorry rizz ;-P)

  5. [yAN!e][pUTraJAya] Julai 23, 2009 pada 2:42 am #

    ooooo….ari ahad2 baru2 ni sambut besday anishehheheh….bnyk nyer ektibiti pojie…….best tgk blogger gumbira bersama2 (^_^)

  6. Corey Julai 23, 2009 pada 4:50 am #

    fuh berpoya2 spjg weekends gitu.pojie pun nmpk lain sket skrg, look more jambue hehe.klu KDL ada situ sure merazzi pojie utk bahan blog dia😛

  7. mr.syazwan Julai 23, 2009 pada 4:51 am #

    FUUUYOOOrangkuman kesemua sekalihahahahceh ugi x g shout award lerrklau x mst ada gmbr wan dlm blog poji kan kan kanhahahahan ceh x sempat jumpe kat PAKLIyg very the tu..klau leh knl2 kankankanhehehemaybe lain waktu kot..nge3

  8. Eazy Izzuddin Julai 24, 2009 pada 8:49 am #

    wah!

  9. Remy.com Julai 25, 2009 pada 7:27 am #

    ader2 jer pojie ni, thanks sudi jumpa remy ni, huhuhu…miss u…

  10. iva saionji Julai 27, 2009 pada 6:00 pm #

    kehkehkeh..pojie…sowi lewat komen..iva bz ar dear…InsyaAllah ade rezki iva pojie sampai kan..kan..kan..hehehe….pepon last time memang havoc n best sangat…nnt kita wat ag ek..time kak wos cuti sem..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: