Kisah Follower ku…

25 Jul
Salam Sabtu…

Pojie sepaptutnyer keje Sabtu minggu depan, tp oleh sbb POjie nk blk bcuti² di kg, maka Pojie swap ngan Jeff. Dia pun on jer.. So arini Zull teman Pojie dtg opis, adalah teman arini sampai kul 10pm. Dia pun nk sangkak pc opis sbb kne siapkan assignment dia kan. Ok cun!

Arini Pojie nk bcerita kisah pengikut a.k.a. follower. Bukan pengikut ajaran sesat yer, tetapi pengikut blog. Dulu Pojie xtau apa la fungsi follower nih, tp last² realize fungsi dia. Skrg follower Pojie dah sampai 95 orang dah. Lagi 5 jer nk genap 100. Korang mesti dah xheran kn sbb korang lebih ramai follower juga peminat nih. Hehehe. Pojie pun ada gak follow beberapa blog. Byk jugak Pojie rasa.

Tp apa yg leh Pojie fikirkan (xmo pk -ve), most of my follower adalah SR (silent reader). Sbb apa??! Sbb follower yg agak ramai nih, tp agak jarang org komen n3 or drop msj kat shoutbox Pojie nih. Dalam n3 yg hampir menjangkau 300 nih, bleh dibilang dgn jari brp jer n3 Pojie yg teman² blog (esp follower) komen sampai melebihi 10 org. Sedey kan. Xper², Pojie tau masing² pakat jadi SR kan?? Yeahh, +ve thinking nowadays.. Lgpun bukan sumer n3 Pojie nih best utk di share pun. Layout pun hetu² gak since last ubah awal tahun nih. Xper² kita sedar diri. Huhuhu…

Cuma apa yg POjie pk kan skrg, Pojie macam nk bagi hadiah sbg tanda penghargaan buat follower yg ke-100, tp ramai blogger dah buat macam tuh, xde identiti dan sgt meniru. Abes tuh follower yg bkurun bagi komen n sokongan nih nganga mulut jela yer..? Oh, tidak³!! Dapat yg baru, yg lama dibuang jgn.. Pojie menghargai sumernyer.. Erm, Pojie tgh planning nih, InsyAllah klo dah genap 100 follower dan ada rezeki lebih Pojie akan berikan “something” buat sumer follower² Pojie. So it’s kinda surprise for u guys n gurls out there. Apa dia ek?? Pojie masih memikirkannyer. Maybe Pojie akan memberikan…

  • Voucher membeli belah?
  • Bercuti bersama Pojie di Pulau Undan (mana tuh?)?
  • Dapat pass backstage konsert roadtour Pojie (klo dah jadi artis la..)?
  • Dinner/ lunch di JW Marriot sambil beramah mesra bersama Pojie (feeling artis lagi)?
  • Cupcake sorang 1.. Boleh??!
NO.. NO.. NO.. It’s all surprise! Coz Pojie love surprise!!! Hehehe, sumernyer masih dalam perancangan n tlalu awal utk Pojie bincangkan di sini. Biarlah Pojie buatnya sendiri, klo bleh nk buat handcraft hasil kerja tgn sendiri, so lebih surprise n unik kan! Saper yg jadi 101 ke atas kne tggu la sampai ada 200 follower plak yer. Bolehhh??! Ngarott jer.. Hahaha!!!

Love,

6 Respons to “Kisah Follower ku…”

  1. Farhana Julai 25, 2009 pada 6:53 am #

    Kah kah kah.. Pojie nih lawak laa.. Nak yg number dua.. Brcuti brsama pojie.. Dua org je blh tak.. Eksklusip skeeettt.. Kate nak ajor kuak lentang kan.. Heehee.. =)

  2. Remy.com Julai 25, 2009 pada 7:28 am #

    remy ada cadangan pojie,apa kata pojie bagi sorang satu album MC yg terbaru "Memoirs of An Imperfect Angel" yg akan kuar bln 8 or 9 nanti, cunnnn sesangat, huhuhu…

  3. Eazy Izzuddin Julai 25, 2009 pada 7:32 am #

    hik3…pe kah adiah rahsia nye tu…i'll always follow u..;D

  4. Cik AniS GalaXy Julai 25, 2009 pada 7:56 am #

    anis just nk hadiah wang hantaran rm22,222.22 amacam ade berani nk masuk minang ker..hehe

  5. << s| tED| >> Julai 25, 2009 pada 8:42 am #

    mana cukup cupcakes sorang 1.. kurang sorang 10 .. ekekekekeke,,

  6. rizz Julai 27, 2009 pada 1:39 am #

    wahgg i like suprisee! hahahaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: