H.E.L.L.O

5 Aug

Hello, assalamualaikum dan selamat pagi teman² semua…

Agak lama juga Pojie mendiamkan diri dari mengupdate sebarang entri dalam blog nih. Ada yg rindu kat Pojie x?? Harammm kan!! Xpela, saper la kiter.. Hehehe. Oh, ada gak yg rindu (perasan!) kat Pojie ker? Rindu kamu juga. Maaf la yer sbb kbelakangan nih Pojie amat sibuk dgn hambatan kerja dan tugas. Event Golf Tournament 2009 xabes lagi. Management plak dah push cepat². Custimak plak xreti bahasa. Klo xdpt participate, macam leh meninggal dunia. Xkisah la Melayu ker, Cina ker, India ker, sama jer. Klo dah kaya mmg kuang ajor.. Nasib baik la Pojie nih dilahirkan dari family kebanyakan jer..

Oklah, lupakan sebentar pasal kerja. Pojie just nk buat quick entry, pra-kemunculan semula. Maybe end of this week kot Pojie akan update sumer entry² yg ketinggalan zaman. I hope so klo sumer dah setel. If not tggu la abes event 19hb nti. Huhuhu. Byk gak entry basi yg Pojie xupdate smpai la nih. Em, Pojie update lite² sudah la yer mengikut kacamata seorang PoJiePooH.

Pojie ingin sampaikan ucapan Hello buat semua pembaca² dan teman² Pojie especially buat my new follower yg belum sempat Pojie citer pasal mereka. Jenguk blog mereka pun lite² jerk. Hello to: syafieq_unique87, nisa, TAN SRI MOHD. IKRAM, ZuE, I am Karl, nur fahida, eazy, Hazzy Ishak, khaL_eLLa, ♥♥me ~ cik sara, SuperDo0perEriey dan eryThr0|\/|y(iN. Thanks for being my follower. Tahniah jugak buat ZuE, kerana menjadi follower Pojie yg ke 100. Tp maaf xde hadiah utk kamu, sbb ramai dah kawan² yg buat macam tuh, buat follower² Pojie, insyaAllah Pojie akan tunaikan janji tuh. Sabar yer..

Buat sesiapa yg menyambut hari kelahiran pada bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, ucapan HAPPY BIRTHDAY in advance Pojie ucapkan buat kalian. Ramai giler teman² Pojie yg hari lahir dia pada bulan nih. Kopak aku mak nk bg sorang² hadiah. Huhu. Birthday Kaseh n anniversary kami pun bulan nih jugak. *WINK*. So, need to go back to settle my work. Sampai ketemu lagi. Da..

P/S: Menjelang 12tgh malam nih besday sorang kakak aku yg paling “giler” dan noty yg pernah aku jumpa. Saper dia?? Nantikan autopost entri pada tgh malam nti yer. Hehehe..

Love,

12 Respons to “H.E.L.L.O”

  1. momguess Ogos 5, 2009 pada 3:01 am #

    rindu banget sama kamu!!!!

  2. ArEzO Ogos 5, 2009 pada 3:40 am #

    WINDU OK..BILE NK MEMONDAN LAGIK?HAHAHAHAHA~PONDAN KER?LALALALAL..X)

  3. rizz Ogos 5, 2009 pada 3:46 am #

    heehhe missh u too

  4. eazy Ogos 5, 2009 pada 4:31 am #

    pojie.baru update eh?btw,seronok dpt jumpe aritu.huhu

  5. joegrimjow Ogos 5, 2009 pada 5:24 am #

    xde pooonn nama

  6. Corey Ogos 5, 2009 pada 6:40 am #

    eh bro windu pe..hehe jgn prasangka.. walaupun kita blum intim kat luar bro tetap appreciate friendship tak kira sesapa.take your time..nak kata pojie blog pojie jrg update, bro lagi la..baru nak masuk n3 ke 100.sedih.

  7. Corey Ogos 5, 2009 pada 6:42 am #

    ohyea.. thanks for reminding me about bday ahkak gonjeng tu. nak wat n3 gakkkkk! :P.

  8. hOtMaMa Ogos 5, 2009 pada 7:37 am #

    uols…bila nak jumpa toghether2 lg katanyer…hihihi

  9. << s| tED| >> Ogos 5, 2009 pada 10:47 am #

    hye pojie.. rajin2 lah update.. 😛

  10. Eazy Izzuddin Ogos 5, 2009 pada 11:19 am #

    kerinduan lorh…=)

  11. Hezesuze Ogos 5, 2009 pada 1:21 pm #

    wah! rindu gak sama kamoooooomuahhhhhhhhhhhhh!!!!!p/s sapekah dia…ekeke

  12. ♥♥me ~ cik sara Ogos 5, 2009 pada 6:53 pm #

    ..hello kembali..~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: