iLoveMalaysia Campaign

7 Ogo

Pojie baru je dapat tau contest ni, terus aku join. Thanks to Daus!!! Selama nih Pojie mmg malas nk join apa² contest sbb dihambat kesuntukan masa n komitmen. Tp contest yang dianjurkan Exabytes nih agak mudah n as simple as ABC. Cuma mudah² pun mudah la utk tidak menang kna. Huhu. Just try my luck! Kerana pemenang dipilih secara random.

Antara hadiah yang korang boleh menangi ialah sebuah iPhone 3GS dan juga sebuah Western Digital Hard Disk 320GB. Hadiah pun best2 kan. Kat bawah ni Pojie ada sedia cara untuk join.


1. Isi nama korang.
2. Nama terakhir korang, gantikan dengan nama bapak korang ker..
3. Isi alamat email korang yang cun-melecun tu.
4. Ulang taip semula alamat email korang tadi.
5. Korang isi alamat web ataupun blog korang yang smart tu.
6. Yang referrer ni korang letak je alamat email Pojie iaitu pojie_kmj2002@yahoo.com.

Lepas tu klik je submit, satu email akan dihantar ke akaun email korang, klik link yang diberi.
Satu laman akan terbuka, korang copy je script yang diberi dan paste di bawah tag .
Siap dan akan ada icon kat atas kanan blog korang macam yg Pojie ada tuh! Selanjutnya korang berpeluang untuk memenangi hadiah yang diberitahu tadi.

Good luck!!!

Love,

5 Respons to “iLoveMalaysia Campaign”

  1. joegrimjow Ogos 7, 2009 pada 3:24 am #

    org lain dala poojie

  2. rizz Ogos 7, 2009 pada 4:08 am #

    wa beshnyaaa

  3. Corey Ogos 8, 2009 pada 12:24 pm #

    goodluck! bro pun dh join awal2 tp dh letak email bboy sbb dia knalkan dulu.

  4. Precious Ogos 9, 2009 pada 7:24 am #

    Woitt! Haku dahpun masuk daaa …

  5. nas Ogos 10, 2009 pada 2:47 am #

    klu x nak isi nak hadiah je blh..hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: