Terpinggir???

10 Aug


Knp la ek…
2 3 hari nih rasa cam terpinggir jer
Kawan²?
Ntah la…
Nak nangis? “Kau perlu lebih kuat Pojie!”
Oh, ye betul. Buang airmata n tenaga jer kan..
Tp, ntah la…

“Maybe sbb kau tlalu menyayangi kawan² dan insan keliling kau melebihi mereka menyayangi kau!”
“Kau selalu ingin perhatian dan menjadi 1st priority dalam semua perkara…”
Tp aku nk buat macam mana.. Dah ini kurniaan Illahi padaku!
Aku bingung
Kosong!

Love,

14 Respons to “Terpinggir???”

  1. El-Zaffril Ogos 10, 2009 pada 6:29 am #

    Pojie…Kadang-kadang kita akan berasa begitu…

  2. H.R PuTeRa YuSoFF Ogos 10, 2009 pada 6:37 am #

    eh bukan abg tgh keje ker.. tgh keje mane leh update blog. hehehe…kdg2 adik pun rasa mcm 2.. normal la insan sbb kite dh terlalu akrab.. pe kata cuba sesuatu yg baru.. msti x sunyi.. jom join adik main kuda ke.. paintball ke.. snooker ke..

  3. rizz Ogos 10, 2009 pada 6:40 am #

    adoi dear..pojie tetap kwn rizz no 1 :'( igt tuh…klau sal smlm rizz meet dorg xgtaw u ..i'm so sorry dear xtnya dlu…i tot pojie ade agenda lain ngn ur frenz .that y rizz ade msg after that tnye u ktne..love u!!

  4. Corey Ogos 10, 2009 pada 6:45 am #

    pojie perlu live your life normally tanpa expect apa2 dari kawan2 tu. maybe pojie x sedar tp sbg manusia yg caring i know deep within our hearts we also need org yg kita care atleast tunjuk appreciation and care us in return.but kita xleh paksa tu semua..klu kita luahkan pun diorang trpksa je tunjuk attention sbb nak jaga ati..lagi x ikhas.so better just live our life mcm biasa,be ourselves tanpa expect, tanpa harap sgt.

  5. << s| tED| >> Ogos 10, 2009 pada 7:01 am #

    pojie..kita rasa terpinggir sbb selalu kita buat sesuatu itu bersama, tiba2 ari ini kawan kita buat sendiri tanpa kehadiran kita..be cool okey!!

  6. Hezesuze Ogos 10, 2009 pada 7:04 am #

    aiyooooo!!! napeler adik manja sis ni rasa terpinggir…bknnye kalo xcall maka x sayang…u alwayz in my heart n sis sayang sama kamo..remember that ok…cuma lately ni sis bz ler…so nxt time jgn ler wat spekulasi diri anda dipinggirkan…tidak sama skali…da jgn down2…kasi up ckit…cak cak cak

  7. Farhana Ogos 10, 2009 pada 7:07 am #

    Yeah.. Betul kate sume orang.. Ku juge sntiasa mngingati kamoo wahai pojie the pooh.. Heehee.. Jangan sesedey, senyum sket.. =)

  8. Eazy Izzuddin Ogos 10, 2009 pada 7:09 am #

    cool pojie…btwkadang2betul kata el zafrillhuhu

  9. nas Ogos 10, 2009 pada 7:25 am #

    perasaan mcm tu mmg kdg2 datang..tapi jgn tlalu ikutkan hati sgt..ambil wuduk n solat pojie..yang penting abg nas n kwn2 blog kan ada..apa2 just calling2 je

  10. Anonymous Ogos 10, 2009 pada 8:16 am #

    salam…nnt dh masuk kubor pun,duk sowg2 jgk..so biasa2kn lah diri..jgn ingat owg lain tu takde keje lain sampai asyik nak ingat kt ko je..dekatkn diri ngan ALLAH supaya hilang rasa sunyi tu..

  11. I am Karl Ogos 10, 2009 pada 10:02 am #

    pojieleh feel laguMAWAR TERPINGGIR nihapa2pun, ingat DIA tetap & sentiasa ada

  12. QieFLy si Dolce Ogos 10, 2009 pada 2:39 pm #

    hidup ini mmg tak selalu indah pojie….sumtimes mmg kita akan ader perasaan sebegitu….sama mcm Qief sumtimes tu mcm dah takde orang yg nak b'tegur sapa dgn Qief….tapi Qief taw tu semua mainan perasaan jer….so chayo2 pojie

  13. a i z o u l h a s h i m i e Ogos 10, 2009 pada 3:47 pm #

    aku penah berasa begitutapi aku fikir positif"tak selamanya kita akan bersama dengan MEREKA"

  14. ||| PöJìé PööH ||| Ogos 11, 2009 pada 7:31 am #

    El-Zaffril;Er, btol2..Skrg ok dah 😉PuTeRa YuSoFF;Thanks dik, ok dah..Nak main kuda??Jom ajar abg meh!Rizz;Hehehe..TQ i know that..Alah, nvm la dah lupakan ponnn..Bro Corey;Ohhh, thanks a lot bro for the support..Alah, nih mainana perasaan jer..Ok dah..Thanks ya!Tedi;Thanks Tedi, Pojie ok sudah.. 🙂Sis Heze;Hehehe, tau akak bz now..Sy faham jer..Cuma setan jer jahat membisikkan kata2 nista di telinga nih..Farhana;Hehehe..Thanks dear..Eazy;Hehehe.. ok jer Eazy ;pAbg Nas;Heheeh.Thanks abg 🙂Anonymous;Thanks ya..Kata² yg menusuk kalbu..Karl;Ok deh!Qiefly;Btol², now ok dah..Thanks sumer!Aizoul;Yeah, kita kne slalu pk +ve kann..THANK YOU GUYS FOR UR SUPPORT!!! I LOVE YOU!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: