Jus Mate 5: Diet Program Kini Bermula

12 Aug

Ohhhh, untung sungguh Pojie kerana memiliki seorang ibu yg sangaaaat prihatin sama POjie.. Pojie pnh keluarkan n3 pasal Pojie frust ngan kegemukan diri n dia terbaca. Dia tetap memberikan kata² perangsang dan membelikan Pojie jus diet, Jus Mate 5 nih yg bharga RM200 sekotak (20 paket) semata² nak tgok anak dia kembali ensem dan macho spt sediakala. Dia nk anak dia kembali berkeyakinan. Erm, thanks Mak. Sayang mak! Siap la dia bagi shaker dia lagi. Minum dia kene guna air sejuk (tu yg best), bancuhkan serbuk jus tuh, shake.. shake.. shake.. then minum. Shedaapp.. Ala² rasa fresh oren pun ada, soya pun ada. Nasib baik rasa sedap. Klo rasa cam palat, tobat xmo minum lagi. Hehehe..

So far dah masuk hari ke 12 Pojie tekan mende nih, ada la nampak efek dia, tp tlalu sikit. Berat Pojie just turun 2kg jer?? Perut? Masih spt dulu. Erm, I hope there’s a miracle everytime I take this things. Sbb testimoni dia hebat² ok. Insyallah klo Pojie kurus jugak, dpt shape n berat yg Pojie idam² kan, Pojie akan jadi pengedar dan testimonial buat teman² yg ingin kurus spt Pojie. Jadi model secara percuma pun boleh, but no shirtless, boleh??! Wahhhh, demand nih. Berangan jer kan. Kawan² sumer, wish me luck ok! Nak buat comeback raya nanti. Kasi org² makan hati. Wakakaka.. Wish me luck k. Mmmuahh!!!

Love,

12 Respons to “Jus Mate 5: Diet Program Kini Bermula”

  1. Farhana Ogos 12, 2009 pada 12:21 pm #

    Wahhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Pojie… Nak gak.. Lama dah org nak beli mende ni.. Tapi sbb mahal banget tu yg nanti2 dulu.. Study skunk manyak pakai duit.. Ingatkan bulan pose ni nak makan.. Pojie da makan dulu da.. Waaaa.. Sgt jeles okey.. Dgr cite brkesan.. Effect blh cpat nmpk kalau mkn sebulan 3 kotak.. Kira satu hari makan 2 sachet.. Huuhuu.. =)

  2. khaL_eLLa Ogos 12, 2009 pada 1:19 pm #

    oh.. my kazen da minum this jus mate 5.. luckily in a month she already get the result.. reduce about 5 kg.. so.. gud luck to you.. ngee~~

  3. nas Ogos 12, 2009 pada 1:38 pm #

    klu bkesan bg tahu abg nas pojie..

  4. << s| tED| >> Ogos 12, 2009 pada 3:22 pm #

    2kg tu ok.. utk permulaan.. bila dah mula turun.. senang nak turun nanti..

  5. A j u E Ogos 12, 2009 pada 5:55 pm #

    adui…semakin byk dipasaran.kejap kata yg ni ok..kejap yg tu..kena follow perkembangan poojie nih!kalo bekesan,on!SIY(slim it yourself pon RM200 sekotak…dah 3 kotak cuma trun 4kg saja!)

  6. Hazzy Ishak Ogos 13, 2009 pada 12:12 am #

    nak join club kurus badan gak la pojie…hehe

  7. eazy Ogos 13, 2009 pada 1:16 am #

    nk join gk.tapy msti rase dye tak sedaphuwaaaa!

  8. KasutHitamku Ogos 13, 2009 pada 2:07 am #

    en.fauzi..let me tell u..nape x suh mama fauzi beli dgn nur..sbb lau beli dgn nur leh pki keahlian nur..rugi la beli RM200..

  9. rizz Ogos 13, 2009 pada 2:30 am #

    nak gak lah hahahha!

  10. mRs.jUkoGYu Ogos 13, 2009 pada 4:25 am #

    nak amik jugak la…nak kurus…;)

  11. Afeeq Ogos 13, 2009 pada 5:08 am #

    pojie nnt kalu dh kuwus nnt sugest kt bam k .. nk try gak ..

  12. ||| PöJìé PööH ||| Ogos 13, 2009 pada 8:57 am #

    Farhana;Alhmdulilah so far ok nih..Nti Farhana try tgok perubahan pada Pojie ok..Khal;Ic..hebat gak dia tuh..Pojie lmbt jer turun nih..Abg Nas;InsyaAllah klo bkesan sy buat testimonial kat blog nh..hehehe..Tedi;Btol²..Ajue;Hehehe..Tu la rambang mata..Dah la mahal² kan..Aiyooo..Hazzy;Motipp nk jugak..Kamu dah kurus kann..Eazy;Nih sorg lg, body dah mantap lg mau kurus..Btw, rasa dia besh tau!Fahida;Uiks, yeker??Xtau pun..Rizz;Ko nk tggl tulang je ker??Mrs Jukogyu;Amboiiii..Klo dah kurus usah ler amik yer..Bump;Ok no hal bebeh!Akan ku paparkan di sini nanti..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: