Tiada lagi senyuman…

12 Ogo

Oh, minggu lepas setahu Pojie H1N1 adalah 18 kes kematian. Isnin sajer sudah 27. Hari ini sudah mencanak naik angkanyer ke 28. OMG!!! Keadaan semakin kritikal ok! So, sbg langkah pencegahan dan berjaga, tpaksa lah Pojie duk tutup mulut dan hidung guna mask setiap kali keluar umah. Naik public transport sum more.. Sgt bahaya ok. TP masuk opis o rumah, Pojie bukak! Xtahan ok! Sesak nafas aku! So, hand sanitizer juga menjadi teman baik Pojie di bawa ke mana saja dalam poket. YOu guys should have 1 tau!

So, lepas nih, payah la kome sumer nk tgok senyuman terukir di bibir mungil POjie nih.. Tiada senyuman yg akan menghiasi PoJiePooH lagi… Dun wori, Pojie bg flying kiss jer kat korang bagi mengubat kerinduan kat senyuman manis Pojie k..

Mmmmuahhhh!!!!

Love,

3 Respons to “Tiada lagi senyuman…”

  1. << s| tED| >> Ogos 12, 2009 pada 3:20 pm #

    semoga kita di jauhkan dengan wabak penyakit 🙂

  2. rizz Ogos 13, 2009 pada 2:31 am #

    hehehhe xpe mncegah lg baek dri mngubati kannnzzz

  3. ||| PöJìé PööH ||| Ogos 13, 2009 pada 8:50 am #

    insyallah n sgt betul kata kamu bdua..;

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: