Update Entri versi BUNDLE: Aktiviti yg dah basi…

12 Aug

Hola kawan² sumer.. Pojie tgh keje sambil² tuh blogging sat, sbb bz lite² jer. Sakit ati dgn mgt yg kueh dan lampi. Suker bg list event last² minit, so kerah air liur kami nih wat call invite customer sana sini. Buat event plak weekdays, ptg pas keje, kat tempat yg maha bz di KL nih. Mana la ada org nk join. Kueh kan!

Put aside about work from my blog. Contaminated nanti.. So skrg nih Pojie mahu humbankan pada korang sumer kisah xtvt Pojie spjg Pojie bz xde masa nk update blog lately. Hambek ko org pemalas update n3 kali nih. Sekali selepuk. Sbb tuh dipanggil bundle n3. Lite2 jer. Tp full of pic. Hope u guys enjoy yer. Nak lebih lanjut sila la lawat blog insan² yg bkaitan..

Anis Farewell Mini Gath
(25 Julai 2009)

bertempat di Tasik Shah Alam. 1st time dtg nih. Nasib baik ada 2 co-pilot. So xla sesat barat sgt. Thanks Rizz n Zull.
– macam biasa makan², snappy² bagai.
– ada Anis, Kak Heze (+ anak²), Rizz, Eazy, Remy, Qiela, Rhuddy.
– thanks Rhuddy sbb belanja Sate Kajang, gigih ni. Kenyang gila makan sate.
– thanks to Kak Heze sbb buat kek khas buat Anis. Kami bantai pulun. Tp sori la Pojie xleh layan byk², tgh diet kann..
– enjoy la!
– pastu Pojie ngan Rizz + Zull gi Pandan Mewah mau gi besday party Chaq, jemputan Abg Kos. Tp hampa sbb xjumpa jalan. Sedih sgt! Penat tau!


Balik Kampung
(30 Julai 2009 – 1 Ogos 2009)

– oh, jgn pk tayar Pojie pancit masa blk kg.. xpun.. selamat pergi dan kembali..
– cuma 2 hari sblm balik Muar, tayar pancit area opis.
– mintak tolong Hafes, dia pun kueh. Hahaha..
– so payah² call Toyota Breakdown 24/7 Service. Setel! Nasib baik xkene carut ngan abg tuh! hehehe..
– blk kg ngan Zull, dia pun lama xjmpa Mak n Abah. then ari esok dia blk Mersing sbb UPM cuti H1N1 kan..
– blk kg macam biasa, xduduk umah jadi la driver Mak.. biasa dah.. hehehe..
– plannig nk lepak lama2 kat umah, tp since clash ngan 2 xtvt di KL, tpksa blk hari Sabtu, kul 8pg. sori Mak…


Santai Selamba Blogger 2009 Gath
(1 Ogos 2009)

– sampai KL dalam kul 10++. gath pun start kul 11am kan..
– tp sesat barat sbb jalan ditutup.. ada demonstrasi bagai.. hanjeng..
– dah sampai awal dah tau, tggu kat Taman Rama² di Taman Tasik Perdana, terus blari tumpang tandas, tahan jer masa perjalanan sbb jam, xde tempat mau bhenti..
– hampeh, memasing xdtg² lg..
– hajat di hati nk buat surprise, aku blk yg kne surprise. huhuhu..
– so jumpa ramai la kawan² baru. kwn lama pun ada jugak. hehehe..
– ada makan² sbb konsep potluck.
– pojie bawa buah pulasan dan mata kucing, bli dari kg. dusun dah xde uols.. hehe..
– makan sampai kenyang pastu snappy² (macam biasa sawan kamera), then main macam² games, aku gak yg sentiasa kalah walaupun game aku. how??! heheheh..
– then Pojie bg la souvenir kat kengkawan tanda kenang²an kat depa sumer. Karl n Amir Rayyan pun bg jugak. mekacih²..
– thanks to all coz meluangkan masa join gathering dan bkenalan sama POjie..
– dah bsurai masing² mbawa haluan masing².
– budak² nih ajak tgok SETEM tp malangnyer Pojie dah ada plan ngan Abg Hanis, tgok SETEM kat MidValley.
– anto Naem ker KLSentral, masih jam. Huh!
– pastu jumpa Abg Hanis.. melepas rindu makan sesama (i tgok jer sbb diet kan) then tgok citer SETEM.
– malam melepak ngan Arez sambil cuci2 mata kat Q Bistro.. dia ngan Is nk tumpang bmalam kat umah Pojie..

Boys Day Out@Ulu Yam
(2 Ogos 2009)

– masing² gi umah Hafes di Selayang, sbb senang bsiap² dari sana n terus gi Ulu Yam
– sempat gi bli barang² utk memasak..
– tido dlm kul 1 pas wat pillow talk..
– bangun pagi² masing² menjalankan tugas utk menyediakan juadah makan² utk di bawa ke Ulu Yam. heyy, jgn pk kami org jantan xreti memasak n wat keje dapur ok..
– sedap plak tuh sampai menjilat tupperware bihun goreng yg Ejam masak.
– thanks to mak Hafes sbb sudi buat nasi lemak utk breakfast kami.
– kami amik port tinggi skali iaitu P3 Ulu Yam.
– wahhh! heaven cuci mata.. air sgt sejuk n jernih. best giler tau!
– snappy² dlm air dah macam duging hanyut dah sekor²..
– apa² pun sgt enjoy walaupun penat smpai Pojie tsungkur² kat tangga. hehehe
– blk² umah Hafes sumer tumbang..
– blk umah samung tdo.. hahaha. sgt penat ok!

Majlis Tahlil -VS- Saturday Night Fever
(8 – 9 Ogos 2009)

– dgr perkhabaran yg mak Yusmark meninggal dunia.
– so sbg kawan baik, Pojie n Zull gi jugak umah dia walaupun tau malam tuh mau mencucuk langit bersama teman²..
– lepas gi tahlil, tukar baju segala bsiap² ker Bukit Bintang.. veri der wasatiah kannn…
– jumpa kawan baru nama Jade, ermm. yummy!! Tom very der!!!
– blk umah terus membuta sampai la kul 1pm. huhuhu..

UMT Cabaret Gath yg xjadi
(10 Ogos 2009)

– spt yg sudah dirancang dan dipukul canang kpd sumer penari² cabaret UMT. hehehe..
– jgn pk bukan² ini utk penari² dan artis kebudayaan UMT.
– siap la dulu suruh POjie war² kan pada sumer.. sampai tukar tarikh segala..
– tup² sampai² tgok dinchhhh ada org.. xker hangit aku nih!
– dah la drive, pnt lalu jam n cari parking bagai, tup² sambutan sgt sejuk (bkn dingin lagi)..
– so cuma Pojie n Zull (peneman) jer yg ada.. kami lunch² maka Xen Alba pun muncul!
– kami bertiga jela yg ada borak²..
– then Rizz msj nk jumpa, xsangka Remy n Nemo pun ada.. sentap! nk dtg never nk inform, leh jmpa gak..
– depa ada event apa ntah, whatever la kan..
– siap la budak2 UMT kne maki ngn aku xlama lagi..
– oleh sbb masih ada byk masa, so Rizz ikut pojie blk umah, rest sblm gerak gi tgok teater.

Teater@Panggung Bandaraya
(10 Ogos 2009)

– wahhh oleh sbb teater kali nih dari IB yg meletop, dan pelakon² yg popular, maka sgt ramai org yg dah kerumun masuk panggung k..
– nasib baik la Eid dah advised Pojie awal², so dpt la seat jugak.
– then Ejam, Yazed, Pendot n kwn Eid pun ada..
– teater bangsawan nih paling mantap n best!
– Ashraf Muslim, Jalaluddin Hassan dan sumer pelakon² sgt mantap!
– show extra-turn pun sgt mantap n menghiburkan!!
– Sabrina Ali sgt cantik as Puteri Gunung Ledang ok! cuma sayang dia keluar sekejap² jer.. xpuas!
– sound effect pun kebabooom!!
– tp xjumpa plak memana blogger. Tan Sri Mohd Ikram, kamu xpegi ker??

Love,

9 Respons to “Update Entri versi BUNDLE: Aktiviti yg dah basi…”

  1. aMir RaYYaN Ogos 12, 2009 pada 7:37 am #

    entry yg bagus…hehehe..the best from pojie..hihihi…

  2. I am Karl Ogos 12, 2009 pada 8:46 am #

    macam-macam-macam-macam ada

  3. mRs.jUkoGYu Ogos 12, 2009 pada 9:07 am #

    siyok nyer..bergumbira seperti dihari raye…;p

  4. joegrimjow Ogos 12, 2009 pada 9:29 am #

    bnayk sangt nihhee

  5. khaL_eLLa Ogos 12, 2009 pada 1:16 pm #

    wah… byk tol aktiviti… huhu..nice3…

  6. nas Ogos 12, 2009 pada 1:36 pm #

    bestnya…x ajak pun pojie..

  7. rizz Ogos 13, 2009 pada 2:35 am #

    haha byk gile kan xtvt gigeh taw cte dlm 1 story hahah klau rizz da xlarat dah:) kikiiii

  8. ||| PöJìé PööH ||| Ogos 13, 2009 pada 8:49 am #

    Amir;Hahaha..Ngutuk nampak..Karl;Itu la pasal, bz sgt mah!mRs.jUkoGYu;Ohh, gembira2 gak tp sgt pnt ohh..blk umah terus tumbang tau!Joegrimjow;Hehehe..tau xpe..Khal;Tau xpe, penat woo..Abg Nas;Ok, nextime dtg KL Pojie ajak ok Abg Nas..Rizz;Pojie lagi xlarat nk buat sampai 2 3 part.Lg letih..

  9. Anonymous Ogos 17, 2009 pada 12:22 pm #

    Bile ko nk pukul budak2 derhaka tu Pooh?Berani dey ol kekwat dgn uyg i hangin tuade kat sana tp xdatang jumpelahanjeng betul! Sib bek la i ni artisXEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: