Ceritera Hadiah, Beg baru, Souvenir dan Laptop pink!

13 Aug

Erm, kawan² agak rajin pulak Pojie nih update n3 yer. Bukan apa, klo byk² dlm sehari tuh maksudnyer Pojie buat autopost n3 la tuh. Supaya korang xla bosan ngan PoJiePooH xberupdate kannn.. Ada masa Pojie update lelebih n buat autopost. Hehehe.

N3 kali nih sajer nak share pasal nice stuff yg Pojie dapat n baru dlm idup nih. Sumenyer lebih kurang pasal hadiah! Sbb Pojie suka kan hadiah, spt mana Pojie sukakan surprise. Xkisah la samada Pojie nih receiver or sender for this kind of thing, I really love it! Klo korang perasan, ada pic hadiah² dlm paper beg merah Omega (tetap nk menation) tuh, sumer hadiah² yg Pojie dah sediakan since bulan lepas buat kawan² baik Pojie. Hadiah besday yg masih bhutang, masih belum diberi dan juga yg akan datang. Complete set kan!! Cuma lom sempat bg lagi jer kat semua. Nih sbb ada rezeki lebih pojie bli n siapkan sekali harung. So, ble besday menjelma, Pojie hanya perlu jumpa/pos kan jer hadiah tuh, then will make ’em smile. Klo mereka suka la kannn.. byk tuh tau! Itu pun tmasuk skali ngan bbrapa seaglasses yg Pojie bagi kat teman istimewa Pojie, yg diisi di dalam bekas yg sgt istimewa. Hope they gonna like it!

Pastu Pojie ada dapat hadiah dari Nemo sempena Friendship Day baru² nih. Gegeh la dia xkasi Pojie buka dulu, tggu sampai 8 Ogos kann. But sooo sweet la dear.. Xtahan siap ada gigi gajah sekali pada keychain yg dia buat sendiri tuh. Suker².. TQ so much! Pojie mmg suker kumpul keychain klo nk tau! Pojie letakkan keychain tuh kat beg baru Pojie. Nmpk x beg yg colorful tuh? Sweet n muda x beg tuh? Cute kan macam tuan dia.. Hehehe. Murah jer, bli kat Isetan KLCC.

Erm, uols ada perasan² x mug ngan muka Mariah Carey?? Ha, itu adalah pemberian dari seorang peminat yg sgt OBSESSED ngan MC saper lagi klo bukan Remy.. Uhhh, sgt beriya dia nih tau. Mentang² la keje kat tempat yg buat mende² nih. U guys nk tau x 1 mende? Actually Remy dah amik idea Pojie utk wat mug, utk dihadiahkan kepada follower² Pojie. Mmg tgh planning tp dia buat dulu. Kne tukar idea nih. Hehehe.. Thanks Remy btw..

Oh, yg ada tempat alas cawan ngan pic tribal n kangaru dari Aussie tuh plak adalah souvenir dari my opismate, Joanne. Dia cuti 2 minggu pegi cuti² Autralia ok. Sgt jeles. Tggu la ble Pojie sampai sana.. Yippie!!!

And last but not least, Zull baru bli laptop baru sempena dia baru dpt PTPTN kannn.. Knp nk enterprem stuff org plak nih? Sbb Pojie jeles giler ok! Huh!! So, Pojie gi la teman dia bli kat LowYat. Jenama Lenovo, mini notebook. Yg penting kaler pink uols… Hehehe.. Nih jer kaler yg bkenan di hati. Dia nk amik itam tp dh biasa sgt, putih pun sama. Ada grey tp xcun, pink jela last choice! Sgt jeles ok! pojie nk kumpul duit mau amik yg merah plak, hope ada pasnih! Paling best pasal lappy dia yg dinamakan Lenny nih, dia ada face verification ok utk login. So, klo korang rasa² xde iras² muka dia, jgn harap la dpt guna lappy dia. Org curik pun sio² jor.. Hehehe.. Sgt jeles, jaga kau aku nk angkat 1. Harga pun not bad gak, RM1.7++ jer.. Uh, kne berusaha gigih kumpul duit nih… Ada saper mau pinjamkan dulu??? Hehehehe..

Love,

10 Respons to “Ceritera Hadiah, Beg baru, Souvenir dan Laptop pink!”

  1. eazy Ogos 13, 2009 pada 1:14 am #

    wah wah.byknye adiah poojie.meh satu.eazy tunang raye nnti.dtg eh

  2. << s| tED| >> Ogos 13, 2009 pada 1:23 am #

    aku juga ingin hadiah dari pojie… tapi besdey dah lama lepas!! 😦

  3. rizz Ogos 13, 2009 pada 2:30 am #

    so sweet dear adiah2 tu sume hehheheh!

  4. H.R PuTeRa YuSoFF Ogos 13, 2009 pada 2:43 am #

    adi nk jgk..

  5. Hazzy Ishak Ogos 13, 2009 pada 2:59 am #

    nak satu…

  6. Afeeq Ogos 13, 2009 pada 5:07 am #

    laptop kte sme kaler la … tahniah …

  7. QieFLy si Dolce Ogos 13, 2009 pada 5:46 am #

    makan ati tngok dia nyer hadiah….nak satu hehehhee

  8. ||| PöJìé PööH ||| Ogos 13, 2009 pada 8:58 am #

    Amboi memasing nak hadiah Pojie yer.. Tggu yer masing² akan dapat.. InsyaAllah xlama lagi..

  9. a i z o u l h a s h i m i e Ogos 13, 2009 pada 11:37 am #

    wahh..meriah..adiah aku mana?kikiki..aku tahu ada kan?

  10. zack Ogos 13, 2009 pada 3:41 pm #

    Wah kesah LENNY n ada…meriahhhh…jgn la jeles k nnt bli k…n nk hadiah gak!!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: