Diva 2 Negara Bakal Bersatu!

13 Aug
Hola!!

Pojie kembali lagi buat sekian kalinyer.. Ini pun autopost n3 gak ok (ada 6 lagi autopost akan menyusul kemudian). Sbb Pojie akan tetap bz sampai la bulan puasa. Then, baru la dapat duduk diam² membaca Al-Quran dan mengahayati keindahan bulan Ramadhan, gittew! Time² buat keje tuh curi² la update n3 sat. Hehehe..

Actually berita nih dah Pojie tau sebulan yg lalu, ada pihak yg kejauhan di sana telah maklumkan kpd Pojie pasal hal nih dan yg pasti ia pasti akan menggegarkan industri muzik 2 negara ini. Macam biasa la, walaupun ada segelintir dari kita menyanjung tggi muzik seberang, Pojie plak bersikap lebih adil, nak membenci jauh sekali. Cuma jgn la dianak tirikan muzik kita. Walaupun tidak habis² Indonesia menjalankan program Ganyang Malangsia dia tuh, I just say, WHATEVER. Kita rakyat Malaysia tau saper kita, xperlu nak sibuk² cari kesalahan org. Oleh itu usahasama dari wakil diva negara seberang bergabung tenaga dgn diva terkenal tanahair kita utk mengadakan konsert jelajah Kuala Lumpur pada 15, 16 & 17 Ogos 2009 nih… Dgr citer pihak dari Malaysia xsabar² menantikan kehadiran rombongan dari sana.

Bila diva Malaysia…

dan diva Indonesia bersatu…
Maka akan lahirlah SuperDiva yg jelita…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ooopps… Bukan ini yer adik².. Silap gugel.. Ini 2 diva dah kebaboom sgt.. Ini diva nyer…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yerrr.. inilah dia diva, versi lelaki yg kacak, comel dan bergaya…**matiler dah angkat bakul..

Hahahahaha!!!

Ok².. Enuf joking.. Actually, Denis Fardiansyah nih kawan baik Pojie dari FaceBook. POjie kenal dia dah 3 4 bulan jugak la.. Last month dia dtg KL atas urusan kerja, so masa dia agak terhad dan xsempat jumpa Pojie. Tp oleh sbb dia dah janji nk jmpa, dia buat 2nd trip semata² nk bjumpa dgn Pojie. Kebetulan kawan² dia pun nk melancong kat KL nih, maka weekend nih Pojie agak bz sbg tourist guide kepada pelancong² dari seberang. Ye.. ye, Pojie tau Pojie akan jd tourist guide paling cute kat KL nih. Nak book Pojie? Leh jer. Upah xmahal.. Belanja lunch n dinner n ciuman di pipi cukup la.. Oooppsss, gatai na!

Pojie tau dia jenis org engineering yg xsuka membaca lebih² lg online nih. Tp, Pojie tetap nk ucapkan.. SELAMAT DATANG KE MALAYSIA, SEMOGA GEMBIRA DI KUALA LUMPUR

P/S: Plan² yg dah dirancangkan akan tetap berjalan dgn kehadiran Pojie dan tetamu undangan dari seberang. Hope u guys dun mind yer..

Love,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: