KERTU kah aku? Oh tidak!!!

14 Aug

Can you guys see those things?? HOw many? 6 kan??!!! Hanj sgt tau. Semalam masa tgh mebelek² wajah dan membelai² rambut yg cantik ikal mayang yg baru di cuci, diletakkan conditioner dan bkilau dgn cantik dan jayanyer, tup² tnampak cam ada something weird. Warnanyer agak annoying. Apa lagi, terus jerit kat osmet yg tgh dok online dlm bilik tu tolong tgok kan dan spt yg dijangka, dia jawab UBAN!!! Argghh, aku masih 25yo bukan 45yo hatta 65yo, knp dah muncul dulu. So, mintak tolong dia cabut kan. Ku ingatkan 1, tp bukan 1 dan bukan 2 ok, sekali 6 yg dicabutnyer. Xker aku rasa sentap jap.

Leh sesiapa bgtau, macam mana natang nih leh tumbuh atas paler aku? Macam mana nk stopkan pertumbuhan dia? Ei, mencacatkan penampilan la macam nih tau! Sentap!

Love,

11 Respons to “KERTU kah aku? Oh tidak!!!”

  1. mr.syazwan Ogos 14, 2009 pada 3:11 am #

    uban tu kan unik…bkn sng nk dpt tauhahahahaha

  2. Hazzy Ishak Ogos 14, 2009 pada 3:27 am #

    mesti kepala kanda wan pun byk kan?hehehecabut je pojie..meh hazz tolong cabutkan

  3. miss lolly a.k.a luvfareda Ogos 14, 2009 pada 3:32 am #

    grrrr.ni mesti pk manyak nih.huhu:P:P

  4. rizz Ogos 14, 2009 pada 4:02 am #

    dye jela pojie hahah abis cte

  5. H.R PuTeRa YuSoFF Ogos 14, 2009 pada 4:29 am #

    abg putihkan je semua rambut.. abis cter.. huhuhu x nmpk uban

  6. || sTaRLoveR || Ogos 14, 2009 pada 6:48 am #

    poJie.. jGn paKai baNYaK saNgaT menDA2 yAng MeLibaTkaN BaHan kiMia niH.. ThaTs y LA uBAt baNyaK.. uHhuk.. And.. JanGAn stRess… Hohoho…

  7. Corey Ogos 14, 2009 pada 7:26 am #

    huhu jgn mudah trauma. ubat bkn beerti tua. ada dak remaja pun byk uban. sometimes uban ni trjadi sbb ketidakstabilan hormon, trauma ekstrim atau keturunan. pasrah je la pojie huhu

  8. aizul Ogos 14, 2009 pada 9:40 am #

    relax..tuh mengigatkan kita tentang mati!~hahahha

  9. AzLaNDofGoSSiP!Nk Ogos 14, 2009 pada 2:27 pm #

    lorh! hehe.. uban sbnrnya xleh slalu cabut.. nanti semakin byk… u dye ar rambut dear

  10. AzLaNDofGoSSiP!Nk Ogos 14, 2009 pada 2:27 pm #

    lorh! hehe.. uban sbnrnya xleh slalu cabut.. nanti semakin byk… u dye ar rambut dear

  11. edan coba Ogos 17, 2009 pada 3:16 am #

    matieylaa da beruban..Poh.. u ni mngkin stress banyk..study hard lah tu!well dipasaran skunk mcm2 produk ader beli lah yg mna berkenan…k!!!:)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: