Cupcakes buat Sambutan Ulangtahun Zul

18 Ogo
Ohhh hola for u guys.. Mesti ada yg tertanya², mana perginya n3 yg Pojie janjikan semalam?? Mintak hampun mintak mahap yer kwn² sumer. Pojie update sket jer n trasa ngantuk giler smlm. Pojie pun bantai tido jer kat opis sampai kul 10. Harammmm xsempat siapkan n3, so xdpt nk autopublish arini. So, by tomorrow Pojie akan publish utk tontonan dan bacaan korang yer.

Cuma skrg Pojie ingin berkongsi dgn teman² Pojie sekalian alam, yg semalam Pojie sambut birthday Zull secara bsederhana jer di rumah. Nak buat surprise pun xsempat sbb dalang yg bsekongkol sama Pojie utk event nih kne kuarantin plak kat umah, suspected H1N1. Aiyoh!! Hope u r doing fine yer Afif. A bit down jugak la sbb plannig tis time xmenjadi. So, smlm pas keje ajak Zull temankan Pojie gi Ampang amik hadiah utk dia. Dia tanya apa hadiah dia? Pojie ckp sabor. Tup² jumpa kat sorang kakak yg Pojie order hadiah tuh, then serahkan kat Zull.

“Nah amik nih utk kamu! Nothing special n sori xsempat buat preparation..”

“Ohhhh, so cute!!! Bleh makan ker nih? Xsampai ati nk makan.”

“Xla, hadiah tuh utk tengok² jer. Nak buat frame pun bleh”

“Hahahahaha!!!!”, sama² gelak dalam kete. Sengal punyer budak! Dah sah² la bende tuh cake versi cinonet, opkos la leh makan!

Dlm kete menyeringai dia tgok cupcakes tuh. Hepi bukan kepalang. Xlekang² bibir dia dgn senyuman n ucapan terima kasih. Hehehe. Xpelah, setahun sekali buat kawan baik, apa salahnyer kan! Lgpun dia dah macam adik Pojie dah. Teringin jugak nk buat utk adik² Pojie yg lain, utk Mak. Tp oleh sbb jauh, takut cair bila mana sampai Muar, so peram jela dulu hasrat tuh!

Sampai² umah, tgok Awie n Zol xtido lagi. Hoh, bagus² ada gak org yg leh join sambutan esey² nih! Depa pun ske tgok n xmo makan. Macam biasa Pojie akan jawab, “Xmo makan sila letak dalam frame!”. Hehehe.. So, inilah hasil cantuman idea Pojie n kreativiti Kak Wan Su, maka terhasil la cuppies yg hebat spt ini…

Terima kasih byk² buat Kak Wan Sun atas jasa baik mlayan customer dia yg byk request n cekadak. Terima kasih daun keladi, ada rezeki insyAllah sy order lagi ok! So, klo saper² yg nk order, leh la amik details kat dlm imej bawah nih. Xpun gi jer blog kakak nih, [Klik].

Love,

6 Respons to “Cupcakes buat Sambutan Ulangtahun Zul”

  1. << s| tED| >> Ogos 18, 2009 pada 11:37 am #

    comelnye cupcakes tu! cam org yg order jek. ekekeke

  2. H.R PuTeRa YuSoFF Ogos 18, 2009 pada 11:45 am #

    nk satu

  3. Hezesuze Ogos 18, 2009 pada 1:16 pm #

    haha surprise yg xmenjadi ek uols…ekeke btw hepi besday to zulll…yehaaaa..p/s ada lagik tak cupcakes tu…nk cikit??? ekeke

  4. Corey Ogos 18, 2009 pada 2:17 pm #

    blum pnh lagi merasa cup2 cake ni. semua cake besor je. harus order utk diri sndiri nnt huhu

  5. rizz Ogos 20, 2009 pada 4:31 am #

    so sweet la cupcakes! ordr ktne dearr..hepi besday zol!

  6. Anonymous Ogos 25, 2009 pada 11:27 am #

    Berani u x bg i kek tui yg kenal kn u dgn kakak tukite pukul awak nntXEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: