AWARD dari Teman² Blogger – Terima Kasih…

19 Aug
Ohhh, Pojie dapat award lagi.. Xtau mana lagi nk simpan award bebanyak lagi. Kne buat 1 lagi almari nih! Hehehe.. So terima kasih byk². Sori lambat publish award kamu nih yer..

Mari kita lihat penyampai² award pada hari ini…

Award pertama dari DausLife. Nak terima award nih ada prasyarat plak. Ngade² Macam² tau! So, Pojie serah award nih kat Rizz, Edy Ramanov dan Eazy Izzuddin. Thanks ya Daus! Bg sampai 2 award lagi. Clust!

Penyampai award kedua adalah dari Edan Coba. Pojie suker giler nama komersil dia nih. Banner blog dia pun meletop tau! Ala² Dato’ Siti gittew! Thanks ya Edan!

Ok, last but not least, award dari Cik Yana. Cantik n sweet jer award dia nih tau, macam org yg bagi award nih jugak. Sesuai dgn penerimanya.. Hehehe. Thanks a lot ya! Suker³!!!

Love,

5 Respons to “AWARD dari Teman² Blogger – Terima Kasih…”

  1. Anonymous Ogos 20, 2009 pada 2:47 am #

    caitt..takde keje la bg anugerah kt pojie poh ni..wat buang duit n masa je…org mcm ni patut diberi anugerah manusia plg "busuk".. dah!

  2. rizz Ogos 20, 2009 pada 4:36 am #

    byknyee awarddddddd tahniah heheee

  3. mRs.jUkoGYu Ogos 20, 2009 pada 6:08 am #

    meriah tau dgn award…sukeee……;)

  4. << s| tED| >> Ogos 20, 2009 pada 6:40 am #

    wah! banyak dapat awrd! aku malas kutip award :p

  5. edan coba Ogos 20, 2009 pada 6:52 am #

    pooh!!! thanx2! Pujian2 melampaw plakk…. malu edan coba!!hehehe..aikk.. x serik2 lagi nk serang Pooh si komenter paling ats tu? sudah2laaa.. x baek!!! Mner taw nnt giliran kamu plak yg buta salah owg yg terasa tu lg berganda buat kat kamu… PEACE!!!!!:)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: