Anniversary oh Anniversary

26 Aug

Xsangka ek?? Dalam diam² rupa²nya sudah setahun lebih juga Pojie bergelar blogger. Clap³ to myself. Dan setahun jugak rasanya Pojie berkenalan dgn beberapa insan hebat dan sahabat baik dalam dunia blogger nih. Oh, arini baru realize.. timbul 1 perasaan yg indah dan sayu xdpt digambarkan.. Bermacam² perasaan yg muncul lantas imbasan² kenangan² lalu menjelma di depan mata umpama melihat di layar skrin. Ada kenangan yg manis, yg pahit, yg payau, yg masin, yg manis, yg hangit semua ada la! Complete set kata org. Pojie terima semuanya dgn hati yg terbuka tanpa pernah menyesali setiap yg hadir dalam diari hidup ini..

Ini adalah n3 pertama Pojie yg telah dibuat oleh “someone” setelah dia berbaik hati membuat blog utk Pojie. Thanks btw krn telah memperkenalkan Pojie kpd dunia blogger ini. Entry pertama Pojie adalah Glam & Sexy. Berkenaan dgn sambutan ulangtahun Pojie ke 24.

Pertemuan officially pertama pada bulan puasa tahun lepas bersama blogger² hebat dan sahabat yg baik.. Kami dah berkawan dan memenuhkan ruangan carpet shoutmix sampai la penuh. Hehehe. Miss those moments la dear.. Inilah dia Anis Galaxy, Aizoul Hashimie, Rizzirhamy, Jack Nizam Apple, Remy.com, El-Zaffril dan Edy Ramanov… Ada jugak yg non-blogger yg join majlis buka pose nih. Thanks to Eid, Eijam dan Arie krn sudi memeriahkan majlis [klik sini]. Love you guys!!! Nti kita akan buka pose sesama lagi ok!!!

Walau pelbagai halangan dan badai yg menimpa, melupakan blog ini, serta kenalan² semua adalah sesuatu yg mustahil bg diri ini, unless ditakdirkan Allah utk membuat sesuatu ke atas Pojie yg akan menyebabkan Pojie lari dari dunia ini. So, chaiyok² Pojie. Buat teman² di luar sana, teruskan bersama Pojie. Anda juga, teruslah berkarya dan membina persahabatan. Gittew!!!

Love,

17 Respons to “Anniversary oh Anniversary”

  1. edan coba Ogos 26, 2009 pada 10:07 am #

    nice lahh!!!!!!cm nk join jaaa…

  2. joegrimjow Ogos 26, 2009 pada 10:35 am #

    slalu missshuhuhuk

  3. Hezesuze Ogos 26, 2009 pada 11:03 am #

    setahun sudah berlalu..peristiwa muncul kembalidengan kehangatan semalam…hahaha skejap je masa berlalu kan kan…ermmm miss u ler dear!

  4. TAN SRI MOHD. IKRAM Ogos 26, 2009 pada 11:20 am #

    hahacongrate tao pojie.meow2~

  5. Anonymous Ogos 26, 2009 pada 11:53 am #

    bukan perjumpaan blogger.. tapi perjuampaan golongan pondan berangan hahahahahahahahahauhauahuahuahuahahahah (gelak mr. homo)

  6. << s| tED| >> Ogos 26, 2009 pada 12:58 pm #

    tahniah!!

  7. Bieaz Ogos 26, 2009 pada 1:07 pm #

    Hai pojiepooh,congrate erk…happy Blogging (^^,)

  8. nas Ogos 26, 2009 pada 5:04 pm #

    happy anniversary pajie..!!!

  9. eazy Ogos 27, 2009 pada 12:51 am #

    apehal org takde name tu?jelez ke haper?bulan posa tak sedar.ish la.*anis pown ade.wink wink

  10. P3tani is my nama Ogos 27, 2009 pada 5:00 am #

    wah selamat ulangtahun.:)

  11. iva saionji Ogos 27, 2009 pada 5:37 am #

    pojie….TAHNIAH tau…ehek..selamat pose tau..

  12. Anonymous Ogos 27, 2009 pada 5:55 am #

    eazy…baik ko pakai tudung…. bulan posa tak sedar.ish la.*di neraka kene bakar rambut* wink wink

  13. farish sinclair Ogos 27, 2009 pada 8:41 am #

    huaa da sthun kite knal kan..best sgt memori tu.kpda lalat shadapp u!

  14. Anonymous Ogos 27, 2009 pada 9:21 am #

    farish sinclair… sgt berangan nama ituew…. auw… muka cam pondan kurap(mulut muncung itik=paruh itik).. hik2..x padan ngan nama

  15. H.R PuTeRa YuSoFF Ogos 29, 2009 pada 2:02 pm #

    wow nice..1 tahun maaa…blog ne byk bt kawan..huhu

  16. azli Ogos 30, 2009 pada 6:36 pm #

    salam kemerdekaan malaysia..langit di atas kepala tanah sebagai tapak..tanah ni aku dilahirkan..air dibumi ini aku minum.. udara disini aku sedut..hasil bumi disini aku jadikan darah dagingku..maka wajiblah aku pertahankan ini bumi yang ku pijak tak akan di punyai orang lain selain dari kami malaysia.. salam kemerdekaan pada anda tulus dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/salam bulan ramadan &salam kenalan dari kamitahniah 1 tahun blog ko terus berjaya dan terus bertahan

  17. a i z o u l h a s h i m i e September 1, 2009 pada 1:40 am #

    sweet moment in my life

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: