IDEA: Kekecewaan & Kekeringan…

1 Sep

Erm, nampaknya idea Pojie untuk memberikan sedikit penghargaan juga ole² kenang-kenangan utk teman², reader² dan follower PoJiePooH ini juga xdpt dilaksanakan lagi. Utk kesekian kalinya. Oh, agak kecewa. Oklah since xjadi, so no more surprise, lemme reveal it to u guys.. I was planning to create my personalized greeting card for Hari Raya Aidilfitri, but masih tiada rezeki. **ada yg nk rangsang ckp i feeling² artis?? yesss, i am. tp my most intention is to get ’em love me and appreciate me as how i appreciate them. not an issue aite??

Dari segi kewangan, not an issue for me since Pojie dah ada bajet utk nih, tp kekangan masa yg mbuatkan Pojie sket kecewa.. So sorry guys. Pojie a bit kecewa sbb dah janji ngan diri sndiri, ini maybe leh dijadikan hadiah dan item terbaik dari Pojie buat anda semua yg senantiasa menyokong Pojie selama ini, tp xdpt. Pojie terlalu sibuk dgn tugas dan kerjaya sehinggakan sesi fotoshot Pojie xsempat nk attend, dah masuk bulan puasa. Bulan puasa plak bz dgn xtvt organize majlis berbuka puasa bersama teman² dan persiapan hari raya. La ni baru teringat semua tuh. Sgt xsempat ok utk buat fotoshot, edit² dan hantar printing. Lom lagi masuk nk menulis sket², nk minta alamat sorang² dan akhir sekali pos kpd semua. Alamatnyer raya haji la baru sampai. Hahaha.. Hope u guys dun mind ya. Maybe Pojie kne start pk kan idea lain utk korang pasnih! Apa yer… Any idea?? Whisper to my ears pls..

Itu satu hal, dah ckp kecewa, ini pun wat Pojie a bit kecewa. Sbb apa?? Sbb Pojie agak kueh utk edit blog Pojie kasi cantik.. Jeles tgok blogger² lain yg sokmo edit layout dia. Ini Pojie since tahun sampai dah masuk setahun lebih rupa blog nih, hetu² rupa yg sama. Tambah² widget sket, tukar banner lain, ganti background, tambah lagu, itu jela yg pnh Pojie ubah utk mencantikkan blog Pojie. Now, Pojie udah mulai bosan. Ada teman² dah mula ckp blog Pojie nih agak bosan. Xsudah² tgok muka yg sama, pose yg sama. They need more! Need something fresh n different!!!

Dulu ada la sorang teman yg rajin nk hiaskan “umah” Pojie n teman² yg lain, tp now no more pas isu sket masa dahulu. Pastu ada sorang teman yg offer diri utk buatkan layout baru utk PoJiePooH nih, tp hujung² nan ado. Senyap jer. Ditanya xjawab. Xde idea kot. Ada sorang teman nih plak offer diri gak, tp dia nk kan pic² Pojie yg lebih proper or in a good explaination; photoshot pic. Erm, xsempat la deknon nk wat skrg nih. Nk fotoshot raya xsempat inikan pula fotoshot khas utk my blog? Lom masuk lagi fotoshot utk 1 majalah utk edisi raya nti. Wahhh!!! Pas raya la yer..

Pojie bukan xpnh try gugel² cari layout yg cantik², ada byk yg bkenan, tp kne pndai gak edit HTML sana sini supaya widget/ gadget juga link² yg ada dalam PoJiePooH nih xilang. Pnh buat skali, sumer hilang. Hampagas tol! Nasib baik Pojie bijak wat backup dulu. Tp ini utk temporary jer sbb Pojie nk layout yg lebih beridentiti kan diri sendiri. Yeah, u guys tau kan Pojie nih nasrcism. Lgpun xmo sama ngan mana² blogger di dunia nih. So, skrg nih Pojie tgh kekeringan idea, nk mintak tolong kawan² yg reti wt mende² nih, TOLONG POJIE BOLEH??? Tolong renovate blog Pojie nih kasi cantik² sket ok?? Pleaseeee…

Love,

11 Respons to “IDEA: Kekecewaan & Kekeringan…”

  1. H.R PuTeRa YuSoFF September 1, 2009 pada 3:33 am #

    entri panjang2..owg baca dari atas jejak kebawah..nk suh edit blog jer..huhuhuhu..owg masa mule2 dulu pun x pandai jgk,tp masa praktikum fasa 1 ingat ada sowg cikgu ne bloggers tegar tganu. dia ajar main kod2 ne

  2. eryThr0|\/|y(iN September 1, 2009 pada 4:24 am #

    owh~godeh2 je la blog neh,tie tau la camne nak bg chantek..huhuhhnway, amek da kad rayakat my blog?=D

  3. Hezesuze September 1, 2009 pada 5:15 am #

    owh bab2 edit blog ni akak xbape reti uols…ampun dipinta….ekekee

  4. Hazzy Ishak September 1, 2009 pada 5:51 am #

    kalau tolong dpt hadiah tak?heeee 😉

  5. mRs.jUkoGYu September 1, 2009 pada 6:01 am #

    😉

  6. Corey September 1, 2009 pada 6:28 am #

    apa kata pojie cari je layout or template pastu edit sket2 background dia letak pic pojie sbg ur identiti.

  7. nas September 1, 2009 pada 1:13 pm #

    boring ke?abg rasa ok je

  8. A j u E September 1, 2009 pada 5:15 pm #

    tukar je.com instead of using .blogspotlagi cun.huhuhuby the way…lupa nk bitawdulu penah terserempak poojie kat pavi.time tu rizz pon ada skali.hehe

  9. adie September 1, 2009 pada 8:20 pm #

    Pojie> bukan banyak berangan lah tapi stress kot,raya ni bape hari kat johor?

  10. farish sinclair September 2, 2009 pada 12:50 am #

    alaa cian die..rizz pon kueh html ni cmne dear..nti rizz bljo bg wat ur blog cntek2 okeh.;) cheer up..miss u lah!:p

  11. a i z o u l h a s h i m i e September 3, 2009 pada 10:29 am #

    aku pon guna pamplet yg jmpa dlm web ajonak edit yg susah2 x retini krja bdk2 programmingsi dD pakar bab2 niaku dpt proses blajokikikiki..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: