Jemputan Berbuka Puasa!!! Yeah!!!

3 Sep

Ohhh yeahh!! Dpt invitation berbuka puasa bersama dgn penyampai HotFM di Courts Mamonth, Setapak esok!!! Horayyy!! Leh bawa 3 orang kawan lagi tuh! Who wannabe my lucky 3 friends?? Ooops, sori sumer.. I dah ada idea. Jgn kecik ati tau! Len x maybe turn korang plak. Doa² la POjie dpt lagi sponsor berbuka puasa dari HptFM dan 100PLUS. So POjie leh jemput 50 orang dtg umah POjie buka pose sesama. Hehehe..

Btw, ptg nih jgn lupa temujanji kita yer berbuka puasa sama² di Mid Valley!!! Can’t wait to see u guys. Da…

Love,

4 Respons to “Jemputan Berbuka Puasa!!! Yeah!!!”

  1. a i z o u l h a s h i m i e September 3, 2009 pada 10:21 am #

    mady pon dpt invitationdia ajak akuhuhuhuhu..may b aku gi gakkikikiki..

  2. mummYaeesh September 3, 2009 pada 1:42 pm #

    adeh..baru nak angkat tangan tetiba da ada senarai ek..hiiks

  3. farish sinclair September 7, 2009 pada 1:35 am #

    sowi byk2 syg xdpt p..

  4. Sumijelly Ogos 12, 2010 pada 11:53 pm #

    wah…bestnya dapat berbuka poser ngan hot FM……kak sumi nak htr pantun yg 100 plus tu tak hantar-hantar gak..huhuhuhuSumijelly.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: