Don’t mess with POJIE!!!

4 Sep

Oh ya, for those yang masih memberikan support kat Pojie, tq soo much! Buat saper yg masih menaruh hati utk membusuk² kan Pojie, nak serang Pojie membabi buta dan menjadi lalat di sini, YOU WATCH OUT!!! DON’T MESS WIH ME!!! Coz I’m not that innonsence. I can be as kind as angel, but I also can be as bad as an evil from the hell. But dun worry, Pojie amalkan ppatah, “Buat baik dibalas baik, buat jahat jgn sekali”. Tp ble org buat jahat kat Pojie, 1x warning xjalan, 2x warning xjalan, 3x warning xjalan, I’ll turn out to be an evil and haunting you till death, till u seek my appology. Pic di atas tuh sudah cukup utk memberikan gambaran bahawa Pojie bukan tunggul!

Yeah, btw you guys boleh layan klip nih dari YouTube, sedutan dari ANTM di mana Eva dia katakan berlagak diva dan being nasty to others. Actually, nobody wanna be bitch for no reason, so do i!!! But I’m trying to be better than before. I don’t wanna be so nasty and hurt others’ feeling. I just want to be nice to everyone. If you find out that I’m nasty, that is the external part of me, my alter ego..

Love,

16 Respons to “Don’t mess with POJIE!!!”

  1. H.R PuTeRa YuSoFF September 4, 2009 pada 4:59 am #

    report ape 2

  2. mAr@ZiEy September 4, 2009 pada 5:32 am #

    Sabar yer Pojie..

  3. Hazzy Ishak September 4, 2009 pada 5:58 am #

    report ape tu syg?

  4. sI tEDI September 4, 2009 pada 5:59 am #

    tindakan yg tepat!

  5. ||| PöJìé PööH ||| September 4, 2009 pada 6:16 am #

    report kes yg recently menganggu ketenteraman POjie dan teman²..

  6. H.R PuTeRa YuSoFF September 4, 2009 pada 6:22 am #

    cayalah bang..caras jer… kite santetkan.. ahahaha..

  7. Mr.Homosapiensz September 4, 2009 pada 6:40 am #

    Agak2 pe tindakan polis klu report camtu erk….nak tau gak….

  8. Chem5007 September 4, 2009 pada 6:40 am #

    what happen to u?…

  9. edan coba September 4, 2009 pada 6:48 am #

    alamak NEKAD!!!!!!!!!!!!!:)by da way good job!

  10. eazy September 4, 2009 pada 6:56 am #

    pojie.wat happend?i'll keep on supporting u

  11. Afzainizam September 4, 2009 pada 5:52 pm #

    salam ramadan dari http://firestartingautomobil.blogspot.com/perkara ni makin kritikal… jalan yang terbaik mungkin dapat di buat.. mana chart box ko ni… susah nya nak balas kat blog ko jadinya…ape pun aku memahami situasi yang taak mengizinkan…ohh ye tip jaga tayar aku dah buat entrynya kat blog aku khas buat ko..

  12. Corey September 5, 2009 pada 2:14 pm #

    dah buat polis report yer. bagus.. harap ada tindakan susulan dari pihak berkuasa.

  13. miss lolly a.k.a luvfareda September 6, 2009 pada 3:09 am #

    oit.sape lalat tu?meh lolly kerepotkan tulang blkgnya?

  14. farish sinclair September 7, 2009 pada 1:29 am #

    yess akhirnya da wat report.bia pdan muka lalat bingai tu hahaa

  15. Eazy Izzuddin September 7, 2009 pada 11:10 am #

    uish pojiesabo ea=)

  16. Chem5007 September 7, 2009 pada 2:00 pm #

    i have no idea…what is this all about?…erm…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: