Oh VIRUS, kamu sungguh HANJRIT!!!

13 Sep
Ohhhh, sungguh aku bengang n sentap di pagi Isnin nih! Sbb apa?? Sbb PC opis nih masuk virus. Ntah macam mana lah leh kene. Nih mesti kes antivirus nih never la nk update. Adoi!! Klo dia duduk diam², memanjakan diri dalam host PC pemilik comel nih xpelah jugak! Ini dia disable kan a few sofware. Hajarnyer! Xckp ngn 2, dia suka² ati mak bapak nenek dia ilang kan folder aku. Folder ada data kerja plak. Hanjeeennng sgt tau!!

So skrg aku xleh nk YM. Xleh update blog n a few social website guna Cik Musang Berapi Mozilla sbb dia suker² ati kasi tutup tanpa sbrg amaran. Ko mmg sudah melampau wahai VIRUS yg xbernama (sbb scan² xleh detect, pastu terus xleh bukak scanner). KO sudah masuk umah aku pastu ko kasi buat mcm umah ko sndiri kannn!! Siap ko aku mau anto format sat lagi, itu pun klo IT guys ada xmembizikan diri dia. Itu pun sure aku kene membebel dan ditanya seribu persoalan mcm mana leh masuk virus. Aduhai…

Skrg nih a few entri masih lagi berhutang. Sgt malas utk update sbb sgt xselesa dgn keadaan dan kedaifan PC nih skrg. Urrgghh!!! Meh layan Tahajjud Cinta sambil menangis kesayuan agar kemarahan ini reda..

Nota kaki: Hanjrit/ anjrit (bahasa Indonesia) = Hanjeng/ anjing!

Love,

3 Respons to “Oh VIRUS, kamu sungguh HANJRIT!!!”

  1. sI tEDI September 14, 2009 pada 1:44 am #

    ekekekekek.. jangan marah2,,,cantiklah header baru tu.. 😛

  2. Corey September 14, 2009 pada 2:27 am #

    sabo jela..ni antara dugaan bulan posa ni huhu

  3. farish sinclair September 14, 2009 pada 2:44 am #

    cik musang berapi kekdahnya wakkakakka ..sabo taw

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: